chapter 11; let him down

379 31 9
                                    

13.07.2028

Hasta: Bianca Black

Hastalık: Literatürde bulunan hiçbir hastalığa uymayan, ağız yoluyla dışarı atılan kan, tahriş olmuş akciğerler, görme, duyma bozukluğu ve dokunma hislerinin körelerek yok olması. İsim yok. Belirti yok. Semptom yok.

Doktor Raporu: Albus ve Bianca keder içindeler, son on gündür burada ve her geçen gün eriyerek yok oluyor.

Albus onun güçlü bir kadın olduğunu söylüyor, bunu biliyorum, fakat onu hayal kırıklığına uğratacak. Bunu söylemek canımı yakıyor ama Bianca için umut yok.

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○

Gelecek Postası, 4295. Sayı-Manşet Haber

ÜNLÜ BÜYÜZOOLOG BİANCA BLACK'E NE OLUYOR?

Gelecek Postası muhabiri sarışın, çekici Rita Skeeter bugün uzun zamandır merak edilen bir soruyu sizin için araştırıyor: Bianca Black'e neler oluyor?

Geçtiğimiz yıl Newt Scamander yolundan gidip bir büyüzoolog olarak kliniğini açan Bianca Black, "Sihirli Tüylüler ve Pençeliler İçin Yardım Hastanesi' adlı küçük kliniğini kısa bir süre için kapattığını, açıklamadığı sağlık sorunları çözüldüğünde devam edeceğini basına ve müşterilerine duyurdu.

Sihirli yaratık sahipleri tarafından bir yıldır ortalıkta olmasına  rağmen çok sevilmiş ve iyi paralar kazanan Bianca Black'in geçmişini biraz daha yakından inceledim.

Öncelikle 7 yıl önve ölmüş Ginny Weasley ve seçilmiş kişi Harry Potter çiftinin oğlu Albus Severus Potter'ın eşi olması ile magazinin ilgisini üzerine toplamış durumda, her muhabir onunla konuşmak için can atıyor.

Sağlık sorunlarının ne olduğunu ona sorduğumda beni bir su sıçanına dönüştürmekle tehdit etmesi dışında bir sorunu var mıydı emin değilim ama yakında öğreneceğime emin olabilirsiniz.

Kendinize iyi bakın!

Rita Skeeter

Sarışın, çekici Gelecek Postası Muhabiri




'Cause I Loved || Albus Severus Potter ✔Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora