Ailee

6K 98 24
                                    

2013 yılında; sözde iç çamaşırı firmasının Ailee'yi çıplak fotoğraflarını göndermesi konusunda kandırdığı, bununla ilgili Palisades Park Emniyet Müdürlüğü'nde dört yıl öncesine ait bir polis raporu olduğu bir Kore - Amerikan haber kuruluşu tarafından teyit edildi.

Bu fotoğraflar kamuoyuna çıktığı zaman Ailee'nin ajansı sanatçının çıkışını yapmasından hemen önceki fotoğraflarıyla ilgili resmi bir açıklama yaptı ve aynı zamanda failin bulunup ona karşı bir yasal işlem başlatmak için Amerikalı avukat tuttular.

Palisades Park Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturma raporundaki fotoğrafın ve Kore - Amerikan haber kuruluşu tarafından yayınlanan bir raporunda gösterdiği gibi, Ailee 2009 yılında bizzat kendisi resmi soruşturma için karakolu ziyaret etmiş. Belgelerde Ailee'nin Korece adı olan Lee Ye Jin'in bir kısmı gösteriliyor. Ayrıca Ailee New Jersey'de yaşarken ki adresi ve doğum tarihi de bu belgelerin içinde var.

Ailee'nin tanıklığı aracılığıyla yazılan soruşturma raporuna göre, olay sanatçının şikayet için karakola 7 Ağustos 2009 sabahı 03.00 ila 06.00'da gitmesinden 5 gün önce gerçekleşmiş.

Ailee arkadaşlarıyla "K" (cinsiyeti kadın, o zaman ki yaşı 20) Facebook'da sohbet ediyormuş. "K", Ailee'ye CLG**********ID (kimliğini) verdiği üçüncü bir taraf şahısa yaklaşık 50 tane çıplak fotoğraf göndermesini önermiş ve Ailee'de herhangi bir şüphe duymadan arkadaşı "K"nin tavsiyesine uymuş.

Ancak Ailee daha sonra muhabbet ettiği arkadaşının yerine aslında "K"nin Facebook hesabını hackleyen kişi olduğunu öğrenmiş.

"K" Ailee'ye "Ben aslında herhangi bir çıplak fotoğraf önerisinde bulunmadım ve 2009 yılında hesabımın şifresini en az dört kez değiştirmek zorunda kaldım fakat Facebook hesabım maalesef hacklendi." demiş. Bu olay, Ailee'nin çıplak fotoğraflarını Facebook'da Ailee'nin arkadaşının yerine geçen hackera göndermesiyle son bulmuş.

Bu olay ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

K-POP SKANDALDonde viven las historias. Descúbrelo ahora