T-ARA Hwayoung Skandalı

4.6K 94 51
                                    

K-Pop'un aslında en başarılı gruplarından biri olan T-ara çok tatsız bir skandalla uzun süre gündeme geldi.

Bahsi geçen skandal kendisi de bir grup üyesi olan Hwayoug'un diğer T-ara üyeleri tarafından zorbalığa maruz kalması yönündeki iddialarıydı.

Netizenleri ikiye bölen bu skandalda bir grup Hwayoung'un zorbalığa maruz kaldığını savunurken diğer grup kalan T-ara üyelerinin tarafını seçti.

Bu olayın sonucunda Hwayoung, T-ara'dan ayrıldı.

Ama 2017 yılında eski T-ara çalışanı skandal arkasındaki perdeyi araladı
''Onları Kurbanı Oynarken İzleyemiyorum''

8 Şubatta Ryu ikizlerin katıldığı Taxi programı yayınlandı ve programda 5 yıl önceki skandaldan konuştular. Hwayoung ''Utanç verici, hayal kırıklığı yaşatıyor. Şimdi o zamanları düşünürsek kesinlikle her kız grubu arasında olabilecek bir şey. Geriye dönüp baktığımızda çok genç ve tecrübesizdik. Sadece şarkıcı olarak çalıştım ve nasıl davranacağımı bilmiyordum. Ben de yetişkin değildim.''dedi. "Ağladın mı?" sorusuna ise ''Kendimi odaya kilitledim ve çok ağladım. O sırada fazlaca kilo kaybettim. Kız kardeşim bana yemek pişirdi ve kilo kaybetmekten vazgeçmemi söyledi.'' diye cevap verdi.

Ryu Hyoyoung ekledi ''Kız kardeşim müzik programlarını öylece açıyor ve sadece dalıp gidiyordu. Bu bana daha çok çalışmam gerektiğini düşündürdü'' Kardeşinden bunları duyan Hwayoung ağlamaya başladı.

Ancak bu yayından sonra o zamanlar T-ara ile çalışan bir kişi Ryu ikizlerin yalan söylediğini açıkladı.
Çalışandan ''Dün Taxi yayınını izledim. Ryu ikizlerin ağladığını gördüm. Hwayoung, 5 yıl önce olanın kabul edilebilir bir şey olduğunu söyledi, bir grup kadın için kabul edilebilir bir şey miydi? Hiç de değil."

Personel, o zaman T-ara'nın en genç üyesi olan Areum ve Hyoyoung arasında gerçek olarak onaylanmış bir metin sohbeti görüntüleri yayınladı.

Personel, o zaman T-ara'nın en genç üyesi olan Areum ve Hyoyoung arasında gerçek olarak onaylanmış bir metin sohbeti görüntüleri yayınladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

=Konuşmanın çevirisi=Hyo: Areum, ben HyoyoungAreum: Merhaba Hyoyoung unni!Hyo: Areum, biri seninle ilgilendiğinde 'Teşekkür ederim' demelisin ve minnettar olmalısın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

=Konuşmanın çevirisi=
Hyo: Areum, ben Hyoyoung
Areum: Merhaba Hyoyoung unni!
Hyo: Areum, biri seninle ilgilendiğinde 'Teşekkür ederim' demelisin ve minnettar olmalısın. Eğer dayak yemek istemiyorsan güzel geçinin. Sektörde söylentiler çabuk yayılıyor. Boşboğazlık yapma. Zarif ol ^^ Gerçekten çok kızgınım, şimdi, birbirimizle görüşmeyelim tamam mı?
(Devam ediyor) Eğer yanlış anladıysam görüşüp konuşmak ister misin? Veya hemen şimdi özür dilemek?
Areum: Unni, neyden bahsediyorsun? Ama seninle görüşüp konuşmak istiyorum. Böyle şeyler işitmeyi hak edecek bir şey yapmadım ben.
Hyo: Bebeğim, yürü git işine.
Sana Music Bank'te öyle dayak atacağım ki etrafından toz kalkacak. Sadece biraz bekle.
Yüzünü çizeceğim ki yayınlara çıkamayasın!
Hahahah sadece bekle!
Ben şarkıcı olmayacağım hahaha bu yüzden sadece bekleyin!
İtler sadece dayak yiyerek anlarlar. Seni sürtük sadece karşıma çık, sana ne olacağını göstereceğiz
Tamam, çılgınca şeyler yapıyorsun

K-POP SKANDALWhere stories live. Discover now