f o u r t y - s i x

2.2K 75 44
                                    

Týden uběhl jako voda v potoce u babičky na chatě a byla tady párty, na kterou jsem se vyjímecně chystala bez Nicka. Byla to párty s maskami, ale jelikož jsem to nechtěla přehánět, jako třeba Abby, která šla za vzrhlou sestřičku, poprosila jsem Emmu, která to opravdu s mekaupem umí, aby mi udělala něco na obličeji. Za tu krátkou chvili, vytvořila něco naprosto užasného! Půlku obličeje jsem měla namalovanou jako se maluje Emma každý den do školy a druhou půlku obličeje tvořil naprosto dokonalý kostlivec, jedním slovem: dokonalý.

Všechno jsem doplnila krátkýma kraťasama a opravdu volnou a dlouhou černou mikinou. Vlasy jsem si rozpustila a lehce nakulmovala.

Podle Emminých slov jsem vypadala opravdu úžasně a asi to bude znít hrozně egoisticky, ale já si to o sobě myslela taky.

Vzala jsem si jen malou černou kabelku, do které jsem si nastrkala ty nejdůležitější věci, obula si boty
Abby jela na tu párty taky a protože jsem já sama neměla auta vyzvedla mě ve svém autě, které dostala k osmnáctým narozeninám.

,,Ley! Moc ti to sluší" usmála se na mě a trošku si poupravila její sesterský čepec, protože jí padal na stranu.

,,Díky, Abby tobě to taky hodně sekne" oplatila jsem jí pochvalu a sedla si za ní do auta. Za stáleho povídání jsme dojely až k velkému domu, který zářil snad všemi barvami, které se dají jako světla sehnat. Alkohol mi zavoněl pod nos a uši zase šimrala hlasitá hudba, která bezpochyby patří mezi nejnovější kousky.

Vešli jsme do velké budovy a hned jako první na nás naletěl mile vypadající kluk s modrýma očima, který byl převlečený za zombie.

,,Jsem Nash a vy, kočky?" usmál se na Abby a potom i na mě.

,,Ty kočky si nech pro jiné, tahle patří mně" objevil se za Nashem Cameron , který byl stejně jako já, jenom namalovaný a dokonce i on byl kostlivec, ukázal na mě a mě poskočila srdce radostí.

,,A tahle je zadaná" ukázal na Abby. Ihned si však uvědomil svojí chybu a plácl se do čela a lehce se zasmál.

,,Teda naopak, tahle je moje" ukázal na Abby a lehce se zasmál.

,,A tahle je zadaná" ukázal na mě.

,,Hailey, my máme stejný masky!" zasmál se Cameron, jen hsem s úsměvem kývla a chtěla se vydat na bar pro něco na pití, jenže mě zastavila Cameronova ruka, která se obmotala kolem mého zápěstí.

,, Počkej" přitáhl si mě blíž až se nase dech prolínaly dohromady. Abby se zrovna bavila s Nashem zády k nám.

,,Moc ti to sluší, Boxérko" zašeptal s úsměvem, při jeho oslovení mi naskočila husí kůže a srdce svůj tlukot nepřirozeně zrychlil.

,,Boxérko? " hlas se mi nepřirozeně třásl.

,,Jo, jasně, promiň, přeřekl jsem se, už- "

,,Ne, neříkej mi Hailey, Boxérka je mnohem hezčí" usmála jsem se, Cameron se ke mně trošičku naklonil, i já jeho pohyb zopakovala, nevím, co mě to popadlo, má Abby, chodí s mojí nejlepší kamarádkou.

Srdce mj pomalu vyskočilo z hrudi, když se dotkl palcem mého rtu. Tohle s Nickem nikdy necítím.

Má Abby. Tvoji nejlepší KAMARÁDKU!

Netrvalo by dlouho a naše rty by se spojily v jedny, jenže já nejsem ta, která přebírá kluky, proto jsem se odtáhla. Bolelo to, ale Abby by to taky bolelo.

,,Víš, že to nejde" zašeptala jsem, tak aby to slyšel jenom on. Cameron viditelně polkl a pak mě vzal za ruku.

,,Pojď, představím tě" usmál se a já dělala, že jsem si neviděla tu  slzu, která mu stekla po tváři.

Nemohlo ho to tak zničit, než se nadál tao jsem ho už držel v objetí, které bylo plné lásky.

,,Mám tě rada"

,,Vždyť já tebe taky, Boxérko" políbil mě do vlasů a já ještě víc zachumlala do jeho trička

,,Fakt moc, až to není možný" dodal ještě.

Different Way For LookingWhere stories live. Discover now