s i x t y - f i v e

1.4K 46 13
                                    

,,Pá, Sluníčko" usmála jsem se na něj a tím jsem způsobila i u něj opravdu krásný úsměv, věnovala jsem mu pusu na tvář. Pak jsem mu ještě rozcuchala vlásky, protože vím, že to nesnáší, a pak už jsem vešla společně s Cameronem do domu. 

,,Bylo toho dneska moc" pověděla jsem hned jak jsme vešli do domu, všude byla tma, takže všichni už určitě spali. Pomalu jsme vešli až do mého pokoje. Všude byla pořád tma, ale i tak jsme viděli.

,,To teda bylo" přitakal Cameron, cítila jsem jak se jeho ruka obmotala kolem mého pasu, hlavu jsem víc přivinula k jeho ramenu. Vjela jsem mu rukou do jeho krátkých vlasů, čím jsem si ještě víc získala jeho pozornost. Cameron se ke mně otočil a pak přiložil své rty na ty mé. 

Neváhala jsem a vjela mu do vlasů i druhou rukou, Cameron ruce něžně přiložil na mé záda, kde prsty vytvářel nesmyslné obrazce, nikdy však nesjel ani o centimetr níž než byl předtím, věděl totiž jak moc pro mě můžou být i milimetry bolestivé. V jeho blízkosti jsem se však vůbec necítila ohrožená jak jsem si myslela. Bylo to sním naprosto jiné. Polibek byl tak jemný, že jsem doopravdy chvíli nevěřila, že nelétám. 

,,Camerone?"pošeptala jsem tak, že to skoro nešlo slyšet.

,,Ano, Boxérko?" pošeptal stejně tichým, skoro neslyšným hlasem.

,,Můžeš" hrozně jsem doufala, že ví, o čem mluvím, protože kdyby se zeptal,, co?", vím, že bych ztratila odvahu.

,,Vážně?"  na jeho otázku jsem už jenom kývla. Cameron se usmál a potom pomalu začal posouvat jeho ruce po mých zádech a já cítila příjemné chvění na každém místě, kterého se dotkl. Naše rty se přitom pořád třely a vytvářely tak nezapomenutelný zážitek. Cameronovy ruce se konečky prstů dotkly mého zadku. Bála jsem se, že se teď ozvou veškeré vzpomínky a proto jsem rychle zavřela oči, jenže jsem pořád vnímala jen Camerona a nikoho jiného. 

Jeho ruce už celé spočívaly na mém pozadí a já si to místo znechucení fakt užívala.

Jeho rty se pomalu přesunuly z mých rtů na můj krk.

,,Miluji tě, Camerone Alexandere Dallasi" 

,,Já tebe ta- počkat, jak si zjistila mé druhé jméno?" zasmál se Cameron a já jsem nad tím jen pokrčila rameny.

,,Kdo to práskl?" na chvíli se zamyslel.

,,Matt?" vyhrkl najednou, a já se nad tím musela zasmát, byl roztomilý.

,,Takže Shawn?"

,,Ne, ne, ne! Byl to Nash, samozřejmě, že to byl Nash. Že mě to hned nenapadlo. To je totiž naprosto typic-" nenechala jsem ho to doříct a radši jsem ho zase políbila. Byl to opravdu vášnivý polibek.

,,teda Boxérko, kdo by to do  tebe řekl" zasmál se zadýchaně Cameron. Já jsem se jen s pokroucení hlavy uchechtla a pak ho zase políbila.

--------------------------------------------------------------------------------------------

ahoj, ahoj, ahoj

Tak jsem si řekla, že abyste měli během karantény, co dělat, že napíšu kapitolku.

jinak, co tak běžně děláte během karantény?

A jak se celkově máte?

ráda se  o Vás něco dozvím.

Ahoj

Vaše Anička

p. s. Kdyby se někdo náhodou nudil, můžete mi klidně napsat na instagram

@anna_gajdosova_ 

p.p.s. Mám vás ráda.




Different Way For LookingKde žijí příběhy. Začni objevovat