on birinci bölüm

15K 1.3K 160
                                    

[2019, 17 Mart, Pazar]

{22.17}

gökhan: buraya yalnız kalayım diye mi geldim aq

neredesin sen

gördüm şimdi

o çocuk kim

okan: hangi çocuk

ayrıca seni en son bıraktığımda çevrene oldukça kız toplamıştın

beni pek umursuyor gibi durmuyordun

gökhan: kolu senin omzunda olan çocuk

şu an mesajlarımızı okuyor

okan: artık okumuyor

öyle birisi işte

(görüldü)

gökhan: yanıma gel (22.31)

sıkılıyorum

nereye kayboldun yine

okan: benim işim vsar şu an

10 dk geliyorm

gökhan: sarhoş musun

okan: yoo

bekle gelceö

(görüldü)

gökhan: 20dk oldu

ayaküstü yapılan bir sikiş bu kadar uzun sürmemeli 

okan: ne

gökhan: beyinsiz değilim okan

bazı şeyleri anlayabilecek kapasitedeyim

gelmiyorsan gidiyorum ben

okan: bekle

geliyorum

Aslı ve Ali'nin yanından ayrılıp Gökhan'ın yanına giderken bana bu kadar trip atmasını saçma buluyordum. Bütün gün boyunca benim ona yürüme çabalarımı kanka ayağına yatırıp durmuştu ve ben de artık beni tamamen kanka olarak gördüğüne karar kılmıştım. O yüzden buraya gelince kızlarla birlikte olmak ister diye onu yalnız bırakmıştım ama yine atar yaptığı kişi ben olmuştum. 

Onu elinde bir birayla tek başına oturuyor şekilde gördüğümde kendimi yanına bıraktım. Bakışları anında bana dönüp beni incelerken sanki seks yapıp yapmadığımı kontrol ediyor gibiydi.

"Kimseyle sikişmiyordum," dedim, denize bakışlarımı dikerek. Ardından elindeki birayı alıp kafama diktim. "Bunun için bakıyorsan. O sırada vahşi bir kız tarafından saldırıya uğruyordum." Bir şey demeden beni izlemeye devam ediyordu. Ben de ona dönüp baktığımda bir an için göz göze geldik ve onun kahverengileri beni esir aldı. Onu ilk gördüğüm günden tipi hoşuma gitmişti zaten ama konuştukça, birlikte vakit geçirdikçe ondan hoşlandığımı fark etmiştim. Özellikle dün benim için gelip yerde uyuyakaldığında kalbimde bir 'acaba' düşüncesi yeşermişti. Bugün o acabanın kesinliğini öğrenmeye çalıştığım için onu kendimce randevuya çıkarmıştım ama kesinliğini değil imkansızlığını öğrenmiştim. "Doğum gününü kutlamadığım için bana zorla kutlattı." Neden açıklama yapıyordum onu bile bilmiyorum. Sadece bilmesi iyi olur diye düşünmüştüm. 

"Açıklamana gerek yoktu," dedi, omuzlarını silkerek. 

"Bilmeni istedim." Bir süre sustuk. Sırayla aynı şişeden yudum aldıktan sonra arka cebimden sigarayı çıkarıp ona uzattım. Dudakları arasına bir dal yerleştirdiğinde çakmağımı yakıp sigarasına götürdüm ve derin bir nefesi içine çekerek sigarasını yaktı. Aynı şeyi ben de yaptıktan sonra yeniden paketi ve çakmağı arka cebime koydum. 

"Mentollü kısır yapıyormuş," diye mırıldandı. Evet haberim vardı ama zaten mentollüsü de mentolsüzü de sonunda ölüme sebep olmuyor muydu? 

Güldüm. "Hayatımda spermlerimi asıl amaçlarına uygun olarak kullanacağımı zannetmiyorum, o yüzden siktir et." Başıyla beni onayladı. Bir süre daha sessizlik içerisinde kaldık. Oldukça sakin ve rahatlatıcı anlardı. Buraya onu getirirkenki asıl amacım da bunu yaşamaktı ama etrafına toplanan birkaç kız yüzünden beni unutmuş, onlarla sohbete başlamıştı. Ben de o sırada Ali'nin yanına gitmiştim ama beni gören Aslı köşeye çekmiş ve trip atıp durmuştu. Doğum gününü dün kutlamadığım için bugün biraz onunla ilgileneyim diye düşünmüştüm. Sonra da bunun tribini çekmemek için onları bırakıp yanına gelmiştim.

"Sahi," dedi, aniden. "Babanla nasıl oldunuz?"

"İyiyiz, dün yanına gittim. Özür diledi falan. Sorun yok." 

"Zor olmalı," sesi düşünceliydi. "Ben biraz araştırdım da, yani gerçekten idare etmesi çok zor gibi görünüyor."

"Aslında hem öyle hem değil. Depresif dönemi çok nadiren gelir. Odasından asla çıkmaz, yemek yemez, ölü gibi olur, küçükken çok etkilenirdim bundan ama büyüdükçe alıştım. Ama genelde hep neşeli ve mutlu bir insan, yapısı öyle yani. Sürekli bizi bir yerlere götürür, evde oyunlar oynarız. Tabii manik döneminde onu yerinde tutmak biraz zor oluyor ama o zamanlarda daha da kral bir insan haline geliyor. Annemin tek şikayet ettiği yönü aşırı para harcaması eh, bir de aşırı doyumsuz olması, cinsel anlamda. Bir keresinde bir arsada elli bin TL'lik bir zarar olmuştu hava koşulları yüzünden. Tam da o dönemde manik dönemine girdiği için alakasız bir şekilde abime araba bana da motor almıştı. Ben daha on altı yaşındaydım. Annem kafayı yemişti." Bu ikimizin de gülmesine sebep oldu. "İşte bazen böyle olaylar yaşandığında aşırı tepkiler vermesi kötü olabiliyor. Sırf gömleğinin düğmelerini yanlış bağladığı için üç gün boyunca ortada sinir küpü gibi gezebiliyor. Ama bazen de 'seni seviyorum' dediğin için bir hafta boyunca mutluluktan havaya uçabiliyor." 

Bir şey demek yerine gülümseyerek bana baktı. Bakışlarımı ondan alamadım. O da aynı şekilde çekmiyordu bakışlarını üzerimden. Bir an içimden ona yaklaşmak ve dolgun dudaklarını sertçe öpmek fikri geçtiyse kafamı iki yana sallayarak bunu aklımdan sildim. Biramız da, sigaralarımız da bittiğinde kalkmış ve onu evine bırakmam için motoruma ilerlemiştik.

okuyorsunuz
oy vermiyorsunuz
beni üzüyorsunuz :(

 #gay sıralamasında 17'ye girmişiz :o → surat ifadem aynen buydu
okuduğunuz için çok teşekkür ederimmm <3

gossip ✘ gayOnde histórias criam vida. Descubra agora