Capitolul 10

4.3K 100 2
                                    

Din capitolul anterior:
Nu apuc bine sa iau o bucățică din mâncarea mea ca cineva vine rapid spre mine și ma ia de par iar Mike se ridica nervos in picioare.

Mike:Ce dracu faci?-țipând nervos , îndreptându-se spre persona respectiva.

Ma întorc și o văd pe Larisa care își scosese mâinile din parul meu și se da un pas in spate.In jurul nostru se strânsese o mulțime de elevi care erau la cantina iar Lara vine imediat urmată de Jason și Martina și se pun in locul unde era Mike inițial.

Larisa:Eu nu suport sa o văd pe asta lângă tine!-tipa și ea la rândul ei
Mike:Dacă ma apropii acum de tine , nu sti ce sunt in stare sa iti fac!Ce sunt cu gesturile astea Larisa?Ce vrei sa arați?

Se apropie de ea nervos și o apuca strâns de brat.

Larisa:Nu îmi vorbi așa Mike!Ma rănești!-jucând teatru.Ma doare!-arătând spre brațul ei care se înroșise atunci când Mike ii da drumul.
Mike:Crezi ca pe ea nu a durut-o sa o iei tu de par?!

Eu doar ii priveam fără sa spun nimic deoarece doar țipetele lor se auzeau in fundal.Am rămas uimita și plăcut surprinsă as putea zice la reacția lui Mike.Nu l-am văzut niciodată așa nervos și mai ales acum când el nu are nicio treaba cu mine.

Larisa:Nu e de nasul tău, nu înțelegi? E o tocilara ! Nu are nimic feminin in ea și uite ce haine are!
Eu:Te crezi mai presus?-intervin nervoasa.
Larisa:Chiar sunt!
Mike:Nu vorbi așa cu ea ca sti de ce sunt in stare!
Larisa:Vrei sa dai in mine? In fata tuturor?-arătând in jurul ei cu degetul

Atunci Mike se uita in jurul nostru și observa ca se strânsese o mulțime de elevi.

Mike:Voi ce va uitați așa? Spargeți gasca sa nu o încurcați!

In acel moment apare directorul liceului iar elevii ii fac loc sa vina pana ajunge la noi.

Directorul:Ce se întâmpla aici și ce sunt cu țipetele astea?
Mike:Nu se....-dar este intrerupt de Larisa care încearcă sa se scoată din situație
Larisa:Va spun eu ce se întâmpla domnule director.-făcând o fata trista.Am venit și eu sa mănânc ceva iar aceasta fata -arătând spre mine- m-a bruscat ca sa plec de aici.Uitati aici semnul!-arată spre locul in care Mike a strâns-o .Iar Mike a făcut aici tam tam și i-a luat apărarea.Vi se pare corect așa ceva?-face o fata de nevinovata și se preface ca plânge.
Directorul:Așa ai făcut domnișoara?-întrebându-ma.
Eu:Nu am făcut nimic! Ea a venit la mine cu cearta si m-a tras de par!
Mike:Am și eu ceva de zis!Si cred ca și restul-arătând spre mulțime-poate sa afirme.
Directorul:Nu vreau sa mai aud nimic de la voi!Uitati ce i-ați făcut!Dupa ore aveți detenție!Amandoi!Nu discut nimic!

Directorul se face nevăzut și pleacă printre elevii care se strânsese in jurul nostru , apoi toată lumea se retrage , rămânând doar eu , Mike , Lara , Martina și Jason.
Era și normal sa o creadă pe ea.Directorul este cel mai bun prieten al tatălui Larisei. Am luat și detenție nevinovata și pot spune ca este prima din viața mea !
Lara și Martina se apropie de mine asigurându-se ca sunt bine , iar eu ceea ce fac este sa îl privesc pe Mike care se uita in gol.

Din perspectiva lui Mike

Privesc in gol de câteva secunde și ma gândesc la ceea ce s-a întâmplat mai devreme.Nici mie nu îmi vine sa cred ca am reacționat așa și m-am enervat atât de tare, dapoi celorlalți. Poate eu încep sa ma îndrăgostesc de ea fără sa vreau și fără sa îmi dau seama.Nu știu cum este sa te îndrăgostești cu adevărat de o persoana sau cum se simte atunci când începi sa ți sau chiar sa iubești o fata.
Lara și Martina au venit rapid la ea după conflict și s-au asigurat dacă sunt bine.Jason ma cheamă sa vin cu el intr-un colț mai retras iar eu îl urmez.
Se asigura ca nu ne aude nimeni și ma întreabă:

Vei fi a meaWhere stories live. Discover now