Capitolul 27

2.3K 60 5
                                    

Din capitolul anterior:
Rogger:Off...baietii ăștia...Va trec pe lista.In 15 minute aveți cursa așa ca hai sa va luați mașinile.-luând-o înaintea noastră spre garajul cu mașini.Inca v-am păstrat mustangurile. Nu s-a atins nimeni de ele.
Jason:Nici nu trebuia!
Rogger:Cheile sunt aici.Ne vedem la linia de start.Bafta , băieți!
Eu:O sa avem nevoie se asta!

După 5 minute in care Mike și Jason și-au verificat mașinile , eu cu Lara am stat împreuna și ne priveam îngrijorate. Niciuna n-a mai scos vre-un  cuvânt , ci doar ne priveam.
De cum am urcat in mașina , mi-am pus rapid centura și m-am lăsat pe spate cu ochii strans închiși , spunându-mi in gând o rugăciune pe care o învățasem de la bunica.Mereu ma ajuta când aveam probleme sau temeri de ceva anume.
Mike a observat asta și mi-a pus mâna pe piciorul stâng , mângâindu-ma usor. Am tresărit la gestul lui și am înghițit in sec speriata.El s-a întors spre mine și mi-a făcut un gest din cap , semn ca totul va fi bine.

Mike:Ai încredere in mine , iubito.Nu te-as lua cu mine dacă as sti ca vei păți ceva rău. Și nici nu as vrea sa te las prin multimea asta de oameni singura.Linisteste-te iubire.-mângâindu-ma încet pe picior.

Eu nu am spus nimic ci doar m-am afundat și mai mult in scaun in timp ce am mers la linia de start. Alte doua mașini negre erau acolo și imediat mi-am dat seama ca erau mașinile lui Draco deoarece aveau simbolul capului de drac. Mașinile noastre erau albastre și aveau pe ele cate un simbol de vultur. Mike nu mi-a spus nimic despre asta și despre ce ar putea semnifica.
Imediat ce am ajuns la linia de start, o fata mai mult dezbracata decât îmbrăcată , intr-o fusta foarte scurta și un sutien negru., s-a asezat in fata mașinilor. Avea in mâna doua steaguri de culoare neagră pe care le flutura in sus. In boxe s-a auzit o voce care număra, iar in momentul când s-a auzit "Start" , fata s-a înclinat pe spate și a lăsat steagurile in jos și am pornit.
Mașinile mergeau cu o viteza neimaginabila. In mai puțin de un minut, Mike avea 200 km/ora ceea ce m-a făcut sa ma înspăimânt și mai mult.Era primii urmați de Jason care era la același nivel cu Draco. Cele doua mașini încercau sa se întreacă una pe cealaltă , iar Draco chiar se ciocnea de mașina lui Jason pentru a-l scoate de pe pista. Imi era foarte frica mai ales ca Lara era in mașina cu Jason și puteau păți ceva din cauza lui Draco. Ultima mașina era cea cu oamenii lui Draco care încercau sa ajungă aproape de Jason pentru a-l elimina.
Draco înainta și mai mult și ajunse la nivel cu mașina noastră. In acel moment am închis ochii știind ce avea Draco de gând sa facă. Se ciocnea de mașina noastră , iar Mike se chinuia sa țină volanul in mâini deoarece mașina aluneca pe pista. Ajunsesem aproape la linia se finish , iar când mai aveam 50 de metri, Mike a călcat pedala la maxim , apăsând imediat pr un buton și astfel l-am lăsat pe Draco in spate , trecând primii linia de finish.
M-am bucurat foarte tare când Mike a pus pus frâna , iar mașina s-a oprit. Eram fericita ca era primii care trecuse linia și am ieșit rapid din mașina, in timp ce Draco înjura și lovea in mașina sa.
L-am luat pe Mike strâns in brațe deoarece câștigasem cursa , dar când m-am întors sa văd ce au făcut Jason și Lara, am rămas ca o statuie. Mașina era răsturnată și ieșea putin fum din ea.
Am alergat repede la ei și am văzut ca Lara avea o mică rana la cap, se mișca și striga la Jason , iar el acea capul spart, ii curgea sange. Avea ochii închiși și nu răspundea.
Imediat a venit ambulanta chemată de Mike care era foarte speriat.
Doua asistente împreuna cu șoferul au coborât din ambulantă și au încercat sa ii scoată pe cei doi din mașina.Mai întâi au scos-o pe Lara care era foarte speriata și plângea, spunând ca Jason nu raspunde și are capul spart.Imediat l-au scos și pe Jason și l-au pus pe o targa apoi l-au băgat in ambulantă împreuna cu Lara. Pe nou nu ne-a lăsat sa intram , dar ne-au spus ca putem sa venim la spital.
Când ambulanta plecase am rămas cu Luna lângă mine care era și ea foarte socata de ceea ce se întâmplase.Nu observasem ca Mike plecase de lângă mine ca mai apoi sa îl văd la gâtul lui Draco. Îl tinea cu putere strâns de gulerul tricoului , lipit de mașina.

Eu: Mike, iubire , te rog!-încercând sa îl calmez ca sa nu se bată cu Draco.
Luna: Nu e momentul acum Mike. Trebuie sa mergem la spital!
Mike:-dându-i drumul lui Draco.Nu vei scapă așa usor de mine.-nervos

L-am luat pe Mike de acolo și am mers toți 3 repede la mașina apoi la spital.
Am întrebat asistentele unde este Jason și Lara și ele ne-au dus la etaj 2 și ne-au zis sa așteptam pe hol.
Mike era foarte nervos și in acelasi timp supărat.Nu am vorbit de când am plecat de la pista.I-am lăsat puțin spațiu deoarece știu ca nu avea chef de nimic , mai ales ca el îl considera pe Jason ca pe un frate.
Stătea pe un scaun cu capul intre palme. Mișca neîncetat din piciorul drept.

Eu:O sa fie bine, stai liniștit.-așezându-ma lângă el și mângâindu-l pe spate
Mike:Nu trebuia sa facem asta!Daca știam ca el va păți așa ceva , nu mai acceptam și îl băteam pe Draco din prima, ma jur.

In momentul acela din salonul din fata noastră iese un doctor, iar noi ne ridicam in picioare.

Dr:Sunteți rude cu Jason Willy?
Mike:Suntem prietenii lui.
Dr:Mama și tatăl lui?
Mike:Nu țin legătura cu el.Dar îmi puteți spune mie , locuiesc cu el.
Dr:O sa îl băgăm in operație , dar sunt șanse sa intre in coma pentru o perioada deoarece s-a lovit foarte tare la cap.
Noi:Ce?

Buna dragilor! ❤️Am revenit cu un nou capitol! Îmi pare rău pentru lipsa mea , știți cum este cu școala.
Cine vrea dedicatie in următorul capitol? 😊

TheSadPink

Vei fi a meaWhere stories live. Discover now