DUYURU

5.4K 231 106
                                    

Selamlar👋🏻

Maalesef yeni bölüm değil. Birkaç bir şey söyleyeceğim.

Son 3-4 bölüm.. Bölümlerin kelime sayıları veya bölüm içeriklerinin detaylarının uzama olasılığına karşılık sayıda artma olabilir ama ben artmaması taraftarıyım tabi ki.

Peki, bunu niye söylüyorum? Zor bir kurguydu, kafa yorulması gereken çok şey vardı. Şimdiyse bir sona hazırlanma aşaması ve  takdir edersiniz ki belki de bir 4-5 katı kadar daha dikkat, kafa yorma, soyutlanma vs gerekiyor.

Sizler için de birazcık sabır.

Evet, sık bölüm atamıyorum. Atmıyorum değil. Ben de isterim tabi ki...  Kendimi fazlasıyla yıprattım, zorladım ama bunlar bana sağlık problemleri olarak dönüyor.  1-2 haftada bir bölüm atamıyorum diye hayal kırıklığına uğruyorsanız şayet,

Sizin yarım saatte çoğu zaman da daha az sürede okuduğunuz bölümleri yazarken tıkandığım, -hey kabul edelim ki bu platformdaki birçok yazardan daha uzun bölümler atıyorum- bilgisayar başında çıldırdığım, tek bir sahneyi oturtamadığım için gittiğim her yerde günlerce o kısmı nasıl yaparım diye düşündüğüm birkaç satır bir şey yazabilirim umuduyla sabaha kadar elimde çay muhtemelen 17374.  şarkıyı dinlerken en sonunda  bölümü bitirmeyi başarıp yayınladığımda bölümü okuyanların yarısının tek bir yıldıza basmayıp tek bir kelime etmeyip çekip gittiğini yüzde 85 inin de asla ve asla yorum yapmadığını görüyordum ben.

Tahmin ediyorsunuzdur nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu.

Her zaman elimden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Beni destekleyen asilerim sizler de her zaman öyle yaptınız. Hayırlısıyla da finali birlikte göreceğiz. ( Veda konuşmamı o zamana saklıyorum 🥺)

Bu arada, birkaç kişi özelden hikayeyi baya beğendiklerini ama hikaye ismini değiştirmem gerektiğini söylemişti. Bunu sizlere soruyorum. Eğer böyle bir şey olursa hikaye tamamlandıktan sonra ismini değiştirebilirim.

Başlıklar, isimler konusunda iyi değilimdir. Siz de 53 bölümdür okuduğunuza göre hikayeye uyduğunu düşündüğünüz güzel bir isim öneriniz varsa lütfen benle paylaşın. 👉🏻

Umarım en kısa sürede 54. Bölümde buluşuruz. O sırada güzel şarkılar dinleyin, merak ettiğiniz filmleri izleyin, gerçekten önünde şapka çıkartacağımız dünya ve ülkemizin yazarlarının muhteşem eserlerini okuyun.

Ah, hatta yeni bölümü beklerken size bir film tavsiye edebilirim.

Sanırım en son 'Five Feet Apart' ı izledim. Gerçekten beğendiğim bir filmdi, kesinlikle öneririm. Birbirine 6 adımdan fazla yaklaşmaması gereken iki kişinin aşkını anlatıyor.

Daha ne yapayım, bakın size film bile öneriyorum 😂 Bu da şu yüzden, müzik ve film zevkimi beğenen ve bana özelden soran çok tatlış okuyucular vardı. Müzik konusunu ise bir liste ile hallediriz en sonda.

Şimdilik görüşmek üzere, iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın🌹

ASİ ve SERSERİWhere stories live. Discover now