-2-

488 17 2
                                    

Na een lange week werken mag ik eindelijk naar huis. Snel loop ik nog naar het kantoor van mijn baas om gedag te zeggen. 'Doei Jack ik ga naar huis. Alles is af.' 'Ja is goed Jess. Tot maandag.' 'Tot maandag.' 'Hey Jess, ga je naar huis?' Ik schrik op van de stem achter me en kijk om. 'Oh Micheal, je liet me schrikken, ja ik ga naar huis.' 'Sorry.' Grijnst hij. 'Hey veel plezier met je feest vanavond.' 'Komt goed. Tot maandag.' 'Tot maandag.' Snel ga ik het kantoor uit, naar mijn auto. Ik heb zin in het feest vanavond. Het heeft wel iets dat het zo gemaskerd is, hierdoor is het een stuk mysterieuzer. Dan klinkt het schrille geluid van mijn ringtoon. 'Met Jess.' Neem ik op via de hands free set in mijn auto. 'Hey Jess, en al klaar met werken?' Klinkt de stem van Nikky door de boxen. 'Ja ik ben nu onderweg naar huis.' 'Dat is maar goed ook. We moeten over 3 uur al gaan!' Hoor ik Hayley dan roepen. 'Ja, ja. Rustig maar. Waarom komen jullie, ik neem aan dat Michelle ook bij jullie is, niet naar mijn huis toe? Dan bestel ik eten en kunnen we ondertussen ons klaar maken.'  'Klinkt goed.' 'Tot zo!' En dan hang ik hoofdschuddend met mijn hoofd. Hayley is ook altijd zo hyper als we zoiets doen.

Eenmaal thuis bel ik om een paar pizza's te bestellen en ga gauw douchen zodat ik klaar ben als de meiden hier zijn. Precies op het moment dat ik klaar ben hoor ik de bel. Ik doe snel mijn badjas aan en doe de deur open. 'Heey, kom er in.' Nikky, Michelle en Hayley lopen blij langs me heen. 'Als het goed is, is het eten er zo dus misschien kunnen we vast beginnen met ons haar of zo?' 'Fout.' Roept Hayley meteen en ik schrik me rot. 'We gaan eerst de make up doen.' Zegt ze meteen er stellig achter aan. Ik zucht een keer diep. 'Ja hoor Hayley, mij best.' Ze lacht breed naar me en pakt haar make up spullen. 'Ik begin wel met jouw Nikky.' En meteen gaat ze druk in de weer. Ondertussen gaat de bel, dus loop ik snel naar de deur om open te doen. 'Uw Pizza's mevrouw.' Ik glimlach. 'Dankjewel. Hier is het geld, houd het wisselgeld maar.' Hij glimlacht pakt het geld aan en gaat dan weer weg. 'Hier is het eten.' Grijns ik en ik zet de pizza's op tafel. Meteen trekt Michelle een doos open en begint te eten. 

Na 2,5 uur zijn we alle vier helemaal klaar om te gaan. Hayley heeft mijn oog make up super mooi gedaan. Ze komen mooi uit achter mijn masker en mijn lippen zijn vuur rood. Dat samen met mijn jurk voel ik me super. Dit zou nog wel eens een super leuke avond kunnen worden.

 Dit zou nog wel eens een super leuke avond kunnen worden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als we bij de club komen staat er al een lange rij. 'Kom mee.' Zingt Hayley half terwijl we achter haar aan, langs de rij heen lopen. 'Hayley, dit kunnen we toch niet maken?' Zegt Michelle bezorgd. Hayley haalt haar schouders op. 'Natuurlijk wel, wij hebben kaartjes. Iedereen die in de rij staat niet.' Legt ze rustig uit. 'Oké, dan zal het wel goed wezen.' Inmiddels zijn we bij de deur, waar een enorme beveiliger staat. 'Kaartjes.' Zegt hij ontzettend nors. Hayley pakt ze vrolijk uit haar tas en wuift ze voor zijn gezicht langs. Hij pakt ze uit haar hand en bekijkt ze allemaal. Als hij klaar is met ze bekijken geeft hij ze aan Hayley terug met een kort knikje. Daarna opent hij de deur voor ons zodat we naar binnen kunnen. Grijnzend lopen we naar binnen.

We lopen eerst door een gang heen en dan komen we uit in de zaal. De muziek dreunt door de speakers terwijl er allerlei lichten en lazers door de ruimte heen schieten. Midden in de ruimte staan allemaal mensen met maskers op te dansen. Aan de zijkanten zijn allemaal hofjes gemaakt, met doorzichtige gordijnen er om heen, die je dicht kan doen, mocht je dit willen. Tussen de hofjes en dansvloer zijn aan beide kant twee trappen omhoog, waar je uit komt op een balkon waar je over de dansvloer heen kan kijken. Achter aan het balkon zijn nog meer hofjes. Onder het balkon is de bar. 'Dit is zoo gaaf!' Schreeuwt Nikky in mijn oor. Ik knik en grijns terug. 'Laten we naar de bar gaan!' Roep ik dan naar de meiden toe. Ze knikken instemmend en we gaan onze weg door de dansende menigte heen.

Eenmaal bij de bar aangekomen komt er al snel een barman naar ons toe. 'Mag ik een baco.' Roep ik naar hem en hij knikt me instemmend toe.  De anderen bestellen ook wat drinken en dan wachten we even tot we ze allemaal hebben. Als de barman hem aangeeft neem ik meteen een slok. Ah dit smaakt goed. Nu we onze drankjes hebben gaan we opzoek naar een vrij hofje waar we kunnen zitten met zijn vieren. Uiteindelijk vinden we boven op het balkon nog een vrij hofje waar we met zijn vieren in schuiven. 'Gaaf he?' Vraagt Hayley enthousiast. 'Zeker wel.' Grijns ik terug. 'Nou meiden, op vanavond.' Zegt Michelle en we heffen allemaal ons glas en proosten. Voor een tijdje zitten we te genieten van de muziek en de omgeving. Als we het op hebben staat Hayley op. 'Nou meiden, laten we gaan dansen!' Schreeuwt ze tegen ons. Lachend vanwege haar enthousiasme staan we op en gaan we achter haar aan de dansvloer op.

Eenmaal op de dansvloer focus ik me op de muziek. Voor even sluit ik mijn ogen en focus ik me op de beat, dan begin ik mee te bewegen. Daarna open ik mijn ogen weer en dans vrolijk met de meiden. Als we een tijdje aan het dansen zijn zie ik dat Michelle en Hayley met een paar jongens aan het dansen zijn. Ik grijns naar Nikky, ze snapt me niet en ik wijs naar Michelle en Hayley. Zodra ze me snapt begint ze ook te grijnzen. Ondertussen dansen we vrolijk samen verder. Na een half uur van dansen roep ik tegen Nikky dat ik nog wat drinken ga halen. Ze knikt dat ze me begrijpt en danst gewoon verder. Ik kijk naar Michelle en Hayley, maar Michelle is nog druk aan het dansen. Hayley is inmiddels al uitgebreid met de jongen aan het zoenen, dus die hoef ik ook niet te storen. Op mijn gemak loop ik naar de bar en bestel nog een baco. De barman geeft hem aan me en ik neem weer een grote slok. 'Lekker?' Hoor ik een stem naast me zetten. Ik kijk op en zie een man naast me staan. Hij draagt een donkere spijkerbroek met daarop een strak wit shirt. Ik duidelijk door zijn shirt heen zien dat hij goed gespierd is, maar niet zo overdreven. De vorm van zijn gezicht is perfect en het bruine haar past er precies goed bij. Dan kijk ik in zijn ogen. Hij draagt een simpel zwart masker over zijn gezicht en zijn blauwe ogen springen er uit. Zodra ik zijn ogen kijk ben ik verloren.

Hey hierbij het tweede hoofdstuk. Wat vinden jullie ervan? Als jullie suggesties of iets hebben hoor ik het graag. Stemmen zou zeer gewaardeerd worden!!

Meeting You - ThePrince triologie #1 (18+)Where stories live. Discover now