20

1K 90 4
                                    

Autor Pov.

    Jungkook  nu era sigur unde ar trebui să meargă după așa că l-a întrebat pe cel mai tânăr care, entuziasmat, a ales cafeneaua cu pisici. Cel mai mare nu era obișnuit cu cafenele tematice, dar din moment ce Jimin era fericit când vorbea despre cafenea, a vrut să îi dea o șansă. Când cei doi au ajuns la local, Jungkook i-a deschis ușa lui Jimin și i-a făcut semn să intre. Jimin era timid, dar tot a urmat instrucțiunile celui mai mare. 

    -Oh, Jiminie, o doamnă l-a chemat pe băiat și acesta s-a întors spre ea. Jungkook și-a încruntat sprâncenele, uitându-se la cei doi. Ești din nou aici, a continuat ea, mângâindu-i părul. 

    -Dea... a spus el timid. 

    -Singur? a întrebat ea și băiatul a scuturat din cap. L-a luat pe Jungkook de mână și era pe cale să îl introducă, dar doamna i-a întrerupt.

    -El e iubitul tău? Arătați foarte bine împreună, a spus ea gângurind.

    Obrajii lui Jimin s-au înroșit.

    -El e... Jungkook l-a strâns de mână. Această acțiune mică l-a făcut pe Jimin să se oprească. 

    -Ei bine, voi doi puteți să vă așezați oriunde vreți. Nu vreau să vă întrerup întâlnirea, a zâmbit ea tandru, iar cei doi s-au aplecat în semn de respect.

    Jungkook a continuat să-l țină pe Jimin de mână până când s-au așezat la masa din colț, lângă fereastra din sticlă. Cel mai mare nu i-a dat drumul la mână, ceea ce i-a făcut să stea unul lângă celălalt. O pisică maro deschis, pufoasă s-a apropiat de cei doi. Jimin a dat drumul mâinii lui Jungkook ca să poată căra pisica familiară. O încruntătură a apărut pe fața lui Jungkook care se uita la pisică. 

    -Hei, baby, a șoptit Jimin drăguț și a mângâiat cu blândețe pisica, făcând-o să toarcă. 

    -Vrei să bei ceva? a întrebat Jungkook puțin bosumflat. 

    -Ceva dulce? a murmurat el ușor, iar celălalt a dat din cap.

    -Mă întorc imediat, a spus Jungkook și s-a ridicat. Jimin doar a zâmbit și și-a îndreptat atenția înapoi spre pisică. 

    Jimin era foarte stresat așa că s-a trezit descărcându-și toate grijile și anxietatea pe pisică, jucându-se cu ea. Nu voia să îl ignore pe cel mai mare, dar acțiunea de dinainte l-a făcut să simtă fluturi în stomac. Nu a vrut să nege că e iubitul său... ceea ce înseamnă că își dorea mai mult? Nu era sigur, dar ceea ce știa era că Jungkook nu voia să încheie totul acum. Nu și-a putut reține un zâmbet când l-a văzut pe cel mai mare întorcându-se cu o tavă pe care se aflau două băuturi și o prăjitură cu brânză și căpșuni. 

    -Iced americano pentru tine și spanish latte pentru mine, a spus el zâmbind, lui Jimin picându-i fața. Nu îl entuziasmau băuturile amare, dar tot a luat băutura rece uitând de fața amuzată a celui mai înalt. A pus paiul și a luat o gură, dar modul în care i s-a strâmbat fața în dezgust l-a făcut pe celălalt să râdă. Nici măcar nu a încercat să se abțină, odihnindu-și capul pe umărul lui Jimin. 

    -Scuze, a spus el și a luat băutura rece din mâinile lui Jimin. Cealaltă e a ta, a adăugat el, făcându-l pe celălalt să se bosumfle, realizând că cel mai înalt l-a mințit. 

    -Kookie! l-a chemat el pe un ton plângăcios. Jungkook s-a oprit din râs, uitându-se profund în ochii băiatului. Jimin a realizat cum l-a numit pe băiat și s-a înroșit. Scuze... a murmurat el ușor și s-a întins după cealaltă băutură. 

    -Mi-a plăcut, a spus Jungkook pe un ton grav, ignorând roșeața din obrajii săi. 

    -Ți-a plăcut? a întrebat Jimin puțin confuz. 

    -Porecla, mi-a plăcut, a murmurat el, întinzându-se pentru a-l lua iar pe Jimin de mână. Cel mai tânăr a zâmbit și dat din cap în semn de răspuns. 

    -Atunci te voi chema așa, a șoptit el ușor. 

    Un strigăt îndurerat a scăpat din buzele lui Jimin. A observat o pisică pe podea care încerca să îi muște piciorul. Ea continua să sară pe el, cât timp își încleșta ghiarele în el, dar a început să miorlăie răsunător când Jungkook a luat-o și a aruncat-o undeva departe de Jimin. S-a întors la Jimin cu o expresie nervoasă pe chip. 

    -Ești bine? a întrebat el și s-a așezat, încercând să îi ridice pantalonii lui Jimin. 

    -Sunt.... Ce faci, Jungkook? a întrebat el, luându-l de mână pentru a-l opri din a-i ridica pantalonii. 

    -Te-a rănit, a murmurat el, privind piciorul lui Jimin. 

    -Doar se juca, nu m-a rănit,a zâmbit el, dar cel mai mare continua să fie încruntat. Ești... , a continuat el, dar Jungkook a scuturat din cap. 

    -Nu vreau să te rănească, a spus și s-a uitat în sus la Jimin.  Nu-mi pasă dacă se juca, tot te-a rănit, a zis, făcându-l pe băiat să se înroșească. 

    -Mmm...  A rămas fără cuvinte așa că doar a zâmbit și l-a ridicat pe Jungkook ca să stea lângă el. Cei doi au început să își bea băuturile. Jimin și-a împărțit prăjitura cu Jungkook , acesta neobosindu-se să-și ia propria furculiță. Jimin continua să îl hrănească. Un sentiment cald se năștea înăuntrul lor, chiar dacă era prima întâlnire. Se potriveau perfect și cei doi erau fericiți... și recunoscători pentru asta

O șansă să fii iubitWhere stories live. Discover now