34

937 92 12
                                    

Autor Pov.

    Cei doi au intrat în cameră. Jungkook l-a întins pe Jimin în pat și s-a urcat peste el, buzele sale sărutând gâtul celui mai tânăr în timp ce-i mirosea parfumul. Avea miros foarte dulce și delicat încât s-a trezit băgându-și capul în gâtul acestuia. Chicotele lui Jimin au devenit mai puternice în încercarea lui de a-l opri pe Jungkook. Cel mai mare a început să râdă, oprindu-l pe Jimin din încercarea lui de a-l îndepărta.

    -Lasă-mă, ai miros dulce, a murmurat el sub urechea băiatului înainte să lase săruturi umede pe gâtul lui. Pe Jimin l-au trecut fiorii din cauza contactului umed.

    Privirile li s-au încrucișat, apropiindu-și fețele, buzele lor fiind la doar câțiva centimetrii în încercarea de a-și studia expresiile și tot ceea ce simțeau era dorința lor. Buzele lui Jungkook s-au conectat cu cele ale lui Jimin în timp ce mâinile îi mângâiau talia. Mâinile lui Jimin îi descheiau încet nasturii lui Jungkook după ce i-a deznodat cravata. A dezgolit corpul muscular al lui Jungkook, dându-i jos cămașa de pe umeri, pătrățelele bine definite și bicepșii foarte vizibili pentru el. Știa că că era tonifiat, dar nu știa că era atât de fierbinte. Începea să fie doritor și am minți dacă am spune că Jungkook nu a observat. Jimin și-a mișcat degetul pe pătrățelele lui Jungkook cu o expresie minunată. Jungkook a chicotit, uitându-se la expresia de pe fața lui Jimin. 

    -Deci ai o sugestie mai bună decât doar sărutat? a întrebat cel mai mare, râzând. Jimin a roșit, realizând ce făcea. 

    -Poate am... a murmurat el timid, privindu-l pe cel mai înalt în ochi. 

    -Și care e? a întrebat el, aplecându-se spre fața lui Jimin. Minnie, a adăugat el, atingând vârful nasului lui Jimin. Cel mai tânăr și-a scuturat capul, bosumflându-se. 

    -Îmbrățișat și dormit? a spus el, sperând că Jungkook va fi de acord. Cel mai mare a zâmbit și s-a întins peste Jimin.

    -Îmbrățișat și dormit, cât ai, 5 ani? a chicotit el, frecând nasul celui mai tânăr. 

    -Nope... dar îmi plac îmbrățișările, a murmurat el drăguț, încolăcindu-și brațele în jurul lui Jungkook. 

    -Ai noroc că sunt expert la îmbrățișat, a spus Jungkook seducător înainte să îi sărute buzele.

    În ciuda culorii obrajilor lui Jimin, Jungkook l-a pus pe băiat peste el și și-a plasat mâna în jurul taliei sale și cu cealaltă l-a strâns tare pe băiat în îmbrățișarea lui.

    -Doamne, ești atât de mic, a chicotit, trăgându-l pe băiat și mai aproape. Cel mai tânăr a pufăit, mormăind lângă gâtul său:

    -Nu sunt mic... ești doar tu prea mare.

    -Și de unde știi tu asta? a întrebat cel mai mare pe un ton serios făcându-l pe cel mai tânăr să fie confuz. 

    -Să știu ce? a întrebat Jimin, neștiind la ce se referea celălalt spunând acele cuvinte. 

    -Nimic, Minnie, a chicotit el, închizându-și ochii. Simt de parcă a trecut o veșnicie de când am dormit, a continuat el cu un zâmbet pe față, ochii încă fiindu-i închiși. 

    -Pentru că lucrezi mult prea mult, Kookie, a spus Jimin, mâna mică mângâindu-i fața. Pot să îți spun ceva? a întrebat el, iar celălalt a murmurat în semn de răspuns, ochii deschizându-i-se obosiți. Am... am vorbit cu Jiwoon azi, a spus el, atrăgându-i atenția lui Jungkook.

    -Și? a întrebat el, îngrijorându-se pentru băiatul său.

    -A plâns, a izbucnit Jimin, făcându-l pe cel mai mare să se ridice instantaneu cu o expresie îngrijorată. 

    -A plâns? De ce? S-a întâmplat ceva? l-a întrebat pe Jimin care s-a ridicat, încercând să îl calmeze.

    -Nu... ei bine.. da, dar nu sunt sigur cum s-o spun, a murmurat el ușor. A plâns din cauza ta, a continuat el, șocându-l pe Jungkook.

    -A mea? Dar, dar niciodată nu am strigat la el sau lovit, a spus el, confuzia acoperindu-i fața. 

    -Nu din cauza ta, dar mai mult... pentru tine? a spus el, iar celălalt s-a încruntat iar. 

    -Pentru mine? a întrebat Jungkook și Jimin a dat din cap.

    -Nu voia să meargă la casa părinților tăi, a început el, fiind cu ochii pe Jungkook. Te-a văzut plângând, Jungkook, a izbucnind el, ochii căzându-i pe mâinile sale imediat după. A spus că mereu plângi din cauza lor... și urăște să meargă acolo... deoarece se încheie cu tine plângând. Ochii lui Jungkook erau mari în timp ce îl priveau. Era foarte îngrijorat pentru tine, Jungkook... Nu vreau să întrec vreo limită... Știu că am mers la o întâlnire, ne-am sărutat... dar eu nu vreau să te fac să te simți inconfortabil știind mai multe decât vrei tu să știu, a continuat el, iar băiatul a rămas tăcut. Chiar îmi pasă de tine, Jungkook... nici măcar o lună n-a trecut, dar... simțea că începe să plângă din cauza nervozității și fricii. Dar chiar vreau să fiu cu tine și îmi pare rău dacă te deranjează că știu ceva privat din viața ta. Doar că i-am spus că voi fi alături de tine ca să nu mai plângi și chiar vreau s-o fac, dar nu vreau să îmi forțez norocul și să sfârșim ca pri... Cel mai mare l-a îmbrățișat dintr-odată pe Jimin, întrerupându-i cuvintele. Jungkook, l-a chemat cel mai scund, mângâindu-i spatele.

    -Prieten... a murmurat Jungkook, făcându-l pe cel mai tânăr să înghețe. Chiar îi era frică de ceea ce ar putea Jungkook să spună în continuare, dar spera... spera pentru o șansă de a fi cu el, neștiind că Jungkook simte la fel... este ultimul lucru care-mi doresc să-ți fiu... a continuat, strângându-l pe cel mai tânăr mai tare decât înainte. 

O șansă să fii iubitDove le storie prendono vita. Scoprilo ora