33

951 85 10
                                    

Autor Pov.

    Jimin era puțin supărat cât timp îl aștepta pe cel mai mare să ajungă. Nu era sigur de ce Taehyung s-a supărat din moment ce mereu s-a comportat la fel. Chiar voia să afle de ce s-a întâmplat, dar băiatul a plecat imediat ce i-a ales ceva cu care să se îmbrace și și-a luat portofelul. 

    Jungkook a ajuns la blocul celui mai tânăr. A intrat în lift și și-a verificat costumul, încercând să își îndrepte tricoul și jacheta. Soneria care indica faptul că a ajuns la etajul lui Jimin i-a atras atenția și a scos un oftat puternic, stresat. A mers apăsat spre apartamentul celui mai tânăr. Jungkook chiar voia să îl vadă pe băiat, dar în același timp era stresat. A sunat la sonerie și a așteptat ca Jimin să răspundă. Câteva secunde mai târziu a putut auzi pași apropiindu-se. A zâmbit nervos, așteptând ca cel mai tânăr să deschidă ușa.

    -H-hei, a murmurat el nervos. Jimin era tăcut în timp ce se uita la cel mai mare. Zâmbetul lui Jungkook s-a transformat într-o linie strânsă, observând expresia bosumflată și ochii sticloși ai celui mai tânăr. Hei, ești bine? a întrebat el, încercând să îi mângâie obrazul, dar acesta a sărit pe el, luându-l prin surprindere. 

    Jimin și-a înfășurat mâinile în jurul gâtului celui mai mare, îngropându-și fața în gâtul lui Jungkook. Lacrimile l-au trădat în timp ce suspina în umărul acestuia și îl strângea mai tare.

    -Jimin, ce s-a întâmplat? a întrebat Jungkook pe un ton serios, jos, dar plin de îngrijorare. Răspunsul celui mai tânăr a fost o strângere mai puternică.

    Jungkook era foarte surprins de acțiunile băiatului așa că s-a aplecat puțin și l-a cărat pe băiat. Un scheunat i-a scăpat lui Jimin când a simțit că brațele lui Jungkook îl ridică puțin, de sub fese. Cel mai mare a chicotit și a intrat înăuntru după ce a închis ușa. L-a cărat pe Jimin spre sufragerie, dându-i drumul pe canapea.

    -Te deranjează dacă îmi spui de ce ai plâns? a întrebat el după ce s-a așezat pe podea, între picioarele lui Jimin. 

    -E-el a strigat la mine, a spus Jimin și celălalt și-a încruntat sprâncenele. 

    -El? Care el? a întrebat el confuz.

    -Taehyung... s-a supărat pe mine, s-a bosumflat el și celălalt a chicotit. 

    -Și tu ai plâns pentru că? a întrebat, mângâindu-i părul. 

    -Deoarece el este prietenul meu, sufletul meu pereche... și s-a supărat... înseamnă că îl enervez, a murmurat el încet, jucându-se cu marginea puloverului. Jungkook a zâmbit tandru, dând din cap cu o expresie de înțelegere pe chip.

    -Sunt sigur că a avut doar o zi proastă, înveselește-l? a spus el, dar băiatul continua să fie bosumflat. Jimin? l-a chemat el pe un ton rugător, sperând că îl va înveseli. Mă lași să îți văd zâmbetul, te rog? a murmurat el ușor, aplecându-se spre băiat. Ochii lui Jimin se plimbau de la ochii celui mai mare spre buzele acestuia.

    Era concentrat pe cum își lingea Jungkook cu repeziciune buza de jos înainte să își aplece capul într-o parte, așteptându-l cu un zâmbet. Și a făcut-o. A zâmbit și, imediat după, și-au conectat buzele. Și-a închis ochii strâns, mâinile odihnindu-i-se pe umerii celui mai mare. Jungkook și-a presat mai tare buzele peste ale lui Jimin, ridicându-se de pe podea. Mâinile sale se odihneau pe șoldurile lui Jimin, încercând să se susțină în timp ce îl săruta pe băiatul de sub el. Buzele sale sugeau buza de jos a băiatului, după care l-a mușcat pentru a gusta mai bine.

    -J-jung-k-kook, l-a chemat cel mai tânăr, continuând să îl sărute. Cel mai mare doar a zumzăit ca răspuns. Camera mea, a spus el fără să gândească, făcându-l pe cel mai înalt să se îndepărteze. Să continuăm în camera mea? Nu sunt sigur când se va întoarce Taehyung, a spus el timid și cel mai mare a zâmbit. 

    -Să continuăm ce, Jimin? a întrebat el, tachinându-l. 

    Cel mai scund s-a bosumflat și l-a tras mai aproape.

    -Sărutul? a murmurat el, sărutându-i buzele lui Jungkook. 

    -Mi-ar plăcea asta, a zâmbit, cărându-l iar pe Jimin. Chicoteli au ieșit pe gura celui mai scund, încolăcindu-și brațele în jurul gâtului lui Jungkook ca să nu cadă. 

O șansă să fii iubitWhere stories live. Discover now