KURAL

9.9K 113 28
                                    

SELAMLAAAR!! HİKAYENİN İLGİ ÇEKMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM Kİ O DA NE? BELLİ BİR SINIR KOYDUĞUM VOTE VE YORUM SAYISI İSTEDİĞİM RAKAMI GEÇMİŞ! HEMEN YB YAZIYIM DEDİM. UMARIM BEĞENİRSİNİZ. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. AYRICA BİR KAPAĞA İHTİYACIM VAR ÖNERİLERE AÇIĞIM:)

         ''Sana henüz pek fazla bilgi vermicem. Bizim iyi insanlar olduğumuzu bil sadece. Buraya, bu noktaya gelebilmek için ne kadar uğraştık bilmiyorsun. Birinin bizi tehlikeye atmasına izin veremeyiz. Buralarda herkes tarafından sevilen, bize yardımcı olabilecek ve kesinlikle sır tutabilecek birine ihtiyacımız var. '' dedi Çınar. 

''Bil bakalım o kız kimmiiiiş?'' dedi Ediz somurtarak. Aslında ona içimden gülmek geliyordu.

''Sana güvenmemiz lazım Özge.'' dedi Çınar

''Ama neden ben?''

''Sana ihtiyacımız var. Ve sen istesende istemesende yardım ediceksin. Yoksa...'' Cümlenin devamının nasıl geleceğini biliyordum. Ölmek için erken değil mi?

''Ne yapmalıyım?'' dedim usulca. Onların yaptıkları kabul edilemezdi. Kesinlikle katillerdi. Ama ölmeye hiç niyetim yok. Ve yaşamak için elimden geleni yapmaya hazırdım. Çınar suratında memnun bi ifadeyle bana gülümsedi.

''öncelikle güvenimizi kaznmalısın. Zamanla kurallarımıza alışacaksın. Ediz sana çok yardımcı olur.''' dedi. Ediz'e baktım ve bana dil çıkardı. Kollarımdaki ipleri çözdüler ve ayağa kalktım. Vücudum titriyordu ve boğazımda derin bir korku hissiyle yutkundum. 

''Şu güven için ne yapmalıyım?'' dedim. Çınar cebinden bir bıçak çıkardı. Üzerinde kan lekelerinin olduğu bir bıçak.

''Bunu kendi kulübende güvenli bi yere sakla. Eğer herhangi bir arama olursa senin kulübende olması daha iyi.'' dedi. Bu güven problemi değildi. Bu yakalanırsak sen hapse girersin merasimiydi. Ama o bıçağın her an benim üzerimde saplı olacağı düşüncesiyle kabul ettim. Bıçağı elinden aldım. Ediz yanıma yaklaştı ve yüzüme düşen bir tutam saçı çekti.

''İlk kural ne olursa olsun ihanet etme. ikinci kural sırları mezara kadar sakla. Ve üçüncü ki benim en sevdiğim kural.'' dedi. Gittikçe bana doğru yaklaşırken geriledim. Üzerime gelmeye devam ediyordu. Çınar'ın ağzından hafif bir inilti kaçtı ve

''Ediz bunu yapma.'' dedi. Ama Ediz beni duvarla arasında sıkıştırana kadar geldi ve bedenini benimkine yasladı. Nefesi boynumdayken nefes alışım hızlandı.

''Üçüncü kural tatlı kız, sen ortak oyuncaksın.'' dedi.

''Neyim?'' diye sordum. Çınar homurdandı ve

''Ediz! Zamanı değil.'' dedi. Ediz suratına yayılan bi gülümsemeyle ellerini kalçalarıma yerleştirdi ve kulağıma fısıldadı.

''Seksle aran nasıl güzelim?''

SADECE SENWhere stories live. Discover now