IV. fejezet

75 4 0
                                    

Trisa

Itt vagyunk összezárva és néha kicsit egymásra utalva. Imádok Bennel és Alexel együtt lakni. Mielőtt belevágtunk azt hittem sokkal nehezebb lesz együtt élni velük, de annyira örülök, hogy tévedtem. Azt viszont sajnálom, hogy Alexet olyan keveset látjuk. Szerintem sokkal többet edz mióta az egyetemi csapat tagja. Van egy igen furcsa szokásunk, méghozzá az, hogy együtt fürdünk este. Mármint amíg ő tusol, addig én leszedem a sminkem, fogat mosok ilyenek. Aztán mikor ő végez, helyet cserélünk. Mivel ő nem sminkeli magát így csak megmossa a fogait és valami éjszakai arckrémet ken fel. Erre is egy örökkévalóság volt rábeszélnem, de végül belátta, hogy Trisa mamának igaza van.

Szóval egyik ilyen közös fürdés közben láttam meg a hasizmát. Sokkal kidolgozottabb volt, kockái száma nőt. Viccesen mondtam is neki, hogy a végén annyit edz a hasára, hogy egy hatalmas kocka lesz. Jót nevettünk, majd valami hasonlóval vágott vissza, de igazából nem figyeltem rá.

Néha sikerül megnevettetni Alexet. A szalagavatón történtek után valahogy nem az igazi. Persze haragudtam rá egy kicsit, amiért hetekkel később mesélte el, hogy mi történt Ellával akkor. Szegénykém olyan, mintha millió darabokra tört volna, amiatt a lány miatt. Hál istennek azóta se láttuk. Biztos kiosztottam volna, hogy merte ennyire tönkretenni az egyik legjobb barátomat.

Ben és én is próbáltuk felvidítani. Szerveztünk közös programokat. Legutóbb a vidámparkban voltunk, amit nagyon élveztünk. Szinte mindenre felültünk, ami borzasztónak tűnt kívülről vagy csak azért, mert félelmetes volt. Annyira jól szórakoztunk, hogy szerintem mi jöttünk ki utoljára a helyről. Ezután jó néhány napig látszott Alexen, hogy boldogabb.

Mikor a parkban voltunk tanulni akkor az egyik horvát lány felismerte őt és egyből a nyakába ugrott. Össze is néztünk Bennel és biztosak voltunk abban, hogy vele is összefeküdt Alex. Mikor a kanapén mesélte Tess, hogy ő is arra az egyetemre jár ahova mi kicsit meglepődtem. Nekem első pillantásra nem tűnt olyannak, aki egyetemre megy tovább tanulni. Teázás közben elmesélte hogyan ismerték meg egymást Alexel. Már vártuk a nagy csattanót, hogy melyik szobában kufircoltak, de nem jött. El se hittük, hogy csak az eget és a csillagokat bámulták órákon keresztül. Mintha nem is a mi barátunkról beszélt volna.

Szerintem tetszik neki Alex. Ahogy róla beszélt, eskü mintha egy görög istenről mondta volna a dolgokat. Plusz, rengetegszer elmosolyodott a közös storyjuk közben. Azt már szerintem meg se kell említenem, hogy végig nagyon közel ültek egymáshoz. Ott és akkor megfogadtam magamban, ha valami lesz köztük és összetöri az én kicsi Alexem szívét ez a kislány, akkor beolvasok neki, talán még jól meg is tépem, csak vegye a lapot.

The lifeWhere stories live. Discover now