XI. fejezet

62 3 0
                                    


Mindent megváltoztatott az a poszt tegnap este. Alex és Tess is magába zuhant. Ugyanazt a lányt szerették, egyiküknek csak egy este jutott a másiknak 1 teljes év. A hétvégét mindketten a szobájukban töltötték magányosan. Senkivel sem akartak beszélni, senkit nem akartak látni.

Eljött a hétfő mikor is kénytelenek voltak kilépni a zárt ajtók mögül a valóságba. Barátaik aggódtak miattuk, de ez nem érdekelte őket. Csak egyedül akartak maradni az érzéseikkel. Lehet csak egy este volt, de az többet jelentett mindennél, lehet csak 1 év volt, de az telis tele volt érzésekkel, vágyakkal, tervekkel.

Alexnek viszonylag könnyű napja a hétfő. Három órája van délelőtt, délután meg két edzése mivel a reggelire nem tud menni az órája miatt. Ilyenkor mindig pótolja a kimaradt kondis edzést. A szokottnál jóval többet vállalt magára a teremben. Szinte mindenből a dupláját csinálta, súlyokból meg kétszer annyit emelt, mint ezelőtt. Nem törődött azzal, hogy akár meg is emelheti magát és azzal annyi a karrierjének.

Szia! Gondoltam, hogy itt foglak találni. – egy ismerős hangot hallott maga mögül. Mikor látta, hogy Tess áll ott eszébe jutott, hogy ma korrepetálásra kellett volna mennie.

Ne haragudj! Teljesen belemerültem az edzésbe és kiment a fejemből. Holnap tudjuk pótolni? – kicsit kapkodta a levegőt. Az izzadság is patakokban folyt rajta.

Hmm, rendben. – Tess kicsit zavarban volt. Alex csak egy rövidnadrágot és sport melltartót viselt. Próbálta nem látványosan végig mérni kidolgozott testét. Tetszett neki a látvány, az izzadság pedig csak kiemelte izomzatát.

Viszont szerintem te is segíthetnél nekem. Szeretnék újra mozgásba lendülni. Úgy értem, nézz rám... felcsúszott rám pár kiló ide és ide és ide is... - miközben végig mutatott magán Alex nem bírta megállni, de végig mérte Tess testét, neki is tetszett, amit látott.

Persze, segítek neked formába hozni magadat. Mikor én edzek, akkor csatlakozhatsz hozzám. Szoktam plusz órákat eltölteni a terembe, olyankor szívesen segítek neked. – remek, újabb alkalom a több idő eltöltésére. Viszont, ha már itt vagy akkor megbeszélhetnénk valamit. Tudod, én elhívtalak randira és te igent mondtál. Arra gondoltam elmehetnénk megnézni egy remek fotó kiállítást, után pedig vacsorázhatnánk a Berry-ben... szombaton nincs meccsem, rendben?

Részemről rendben. Küld el, a részleteket majd. – egy mosolyt azért arcára erőltetett. Nem akarta, hogy lássa nincsen rendben lelkileg.

The lifeWhere stories live. Discover now