Its weird

806 32 23
                                    

«Ξέχασα να σου πω..ο Ζειν είπε να του απαντήσεις στα τηλέφωνα και στα μνμτα.»
«Θα το κάνω,όταν πάω σπίτι μου έλειψε.»
«Ερωτευμένοι. ΑΧΑΧΑ»
Μετά από πολυ ωρα μαζεύτηκε παααααρα μα παρά πολύς κόσμος αγόρια κορίτσια,με πρόχειρους υπολογισμούς να υποθέσω οτι ήταν 500 άτομα. Αν δεν είχαμε τα VIP ποιος ξέρει σε ποια θέση θα ημασταν.
«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ. ΟΟΟΟΟΚΕΙ SOOO ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ABOOOOVE THE HOOOOOODDDDD.»
Οι φωνές από ολα τα παιδιά ακούστηκαν παρά πολυ όλοι φώναζαν αμποβ και έβγαιναν όλοι ένας ένας αρχίζοντας με το τραγούδι
'A B O V E T H E H O O D'
Ο καθένας τους έλεγε από μια λέξη. Ήταν τόσο ΚΑΥΛΟΙΙΙΙΙ. Τελευταίος βγήκε ο χωκ. έριξε μια μάτια κάτω στους vip έβγαλε τα γυαλιά λιγο και μου εκλεισε το μάτι....Κάτσε τι έγινε τώρα..μου έκλεισε το μάτι ο ΧΩΚ;..Δεν ήξερα πως νιώσω...ντράπηκα τόσο και παράλληλα χάρηκα τόσο πολυ..αρχίσαμε με την Μέι να τραγουδάμε το τραγούδι. Και ολα τα υπόλοιπα τα ξέραμε ολα απεξω,χοροπηδούσαμε,γελάγαμε καναμε το τρίγωνο των Αμποβ.
Μεχρι που άρχισαν να τραγουδάνε το καλιεντε..οι ματιές τους χωκ πέφτανε όλο και περισσότερο πάνω μου με αυτό το τραγούδι..το ζούσε μόνος του..ένιωθα άβολα..αλλα συνέχισα να τραγουδάω...η Μέι μονη της, το ζούσε και αυτη ηταν τόσο αστεία το πως χόρευε. Καθώς τραγουδούσαμε ήρθε ο Πεπε προς την μεριά μας όσοι ήταν VIP δηλαδή και μας έδωσε κατο δεν ξέρω καν τι ήταν απλά το πήραμε αφού ήταν του ΠΕΠΕ.
Η νύστα κύλησε κάπως ετσι. Αφού η συναυλία είχε ήδη τελειώσει ημασταν οι τελευταίες που θα βλέπαμε τους αμποβ..είχα αγχωθεί δεν ήθελα να πάω Ειδικά με τις ματιές που έριχνε ο χωκ σε εμένα..
«Άντε έλα..»
«Μέι,δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα.»
«Πας καλά; Το περίμενε τόσο καιρό έλα καθυστερείς.»
«Αγχώνομαι..»
«Και εγώ αλλα χαιρομαι κιόλας ΕΕΕΕΛΑ.»
«Καλαααα.» Ειπα διστακτική

Πήγαμε από καμαρίνι σε καμαρίνι. Πρώτα μπήκαμε στου πεπε βγάλαμε πολλές φωτογραφίες ,μας έδωσε κατι σαν αυτόγραφο και απλά του είπαμε να μας κάνει φολλοου στο ινστα μετά ακόλουθησε ο σαπ και ο χωκ.  Επειδή ο σαπ με τον χωκ δεν είχαν χρονο μπήκαμε μια μια για 5 λεπτά η Μέι μπήκε στου σαπ και εγώ στου χωκ
«Οοοο καλώς το κορίτσι.» Είπε και άναψε το τσιγάρο
«Γ..γεια..» ένιωσα τόσο αμήχανα ήθελα ν κλάψω από χαρά και άγχος μαζί
«Θες αυτόγραφο,φωτό,φολλοου στο ινστα;»είπε γελώντας λόξα..αυτό το υπέροχο λακακκι του..είναι τόσο όμορφο..
«Εμ ναι..απλά ήθελα να πω..και κατι αλλο..»
«Πες» είπε καθώς ετοίμαζε τα αυτόγραφα

ΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ❤️
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΟΟΟ❤️

My Caliente (Hawk Fanfiction)Where stories live. Discover now