You broke my heart...

731 30 13
                                    

Οι μέρες εξελίσσονται ολο και καλύτερα. Καμία ενόχληση δεν είχα δεχθεί από τον αδερφό μου αλλα με παρεξενευε που δεν νοιαζόταν για το που ειμαι και τι κάνω. Από οτι μου εκεγε η Μέι ήταν Μύκονο ξαι δούλευε άρα Μηδέν χρόνος. Με τον Νίκο είχαμε πολυ καλή επικοινωνία,είχα πραγματικά ενθουσιαστεί για το ποσο υπέροχο ξαι γλυκός μπορεί να γινει με άτομα που έχει δίπλα του ενώ στην πραγματικότητα φαίνεται ένα άψυχο γουρουνι. Ήταν Παρασκευή όσο περνούσαν οι μέρες πλησίαζαν τα γενέθλια μου ξαι ένιωθα πολυ παράξενα. Τα περσινά γενεθκια τα πέρασα μονη μου ο αδερφός μου ήταν χωμένος σε δουλειές καθώς η Μέι Γερμανία για διακοπές,αγχώνομαι τσο που δεν ξέρω τι θα ξανω και πως θα τα γιορτάσω..καθόμουν μονη στο σπίτι επειδή ο Νίκος ειχε ένα μικρό μίτινγκ με τα παιδιά και η ωρα ειχε πάει 10 το βράδυ. Ανυπομονούσα να γυρίσει να κάνουμε τις μαλακιες μας και να γελάμε.
«Γυρισα.» Είπε χαρούμενος κα με χάιδεψε στο κεφάλι
«Καλώς τον κεφάτος σήμερα»
«Αρεκτα.» Είπε και πήρε ένα ποτήρι με νερο και αραξε στον καναπέ «ξέχασα να σου πω θα νγω με τα παιδιά σήμερα το βράδυ για ποτακι.»
«Πάλι με τα παιδιά;»
«Οπα,όλα κι όλα, άσε τι κάνω με το crew μου.» Και μου έβαλε το χέρι σε ένδειξη 'καθρεφτάκι'
«Χαχα,εντυπωσιακός συνειρμός με τα τραγούδια σου.»
«Αφού ειμαι high.» Είπε κλείνοντας το μάτι
«Ναι highβανι ίσως.» Ειπα και έκλεισα και εγώ το μάτι σε ένδειξη ειρωνίας
«Μαθαίνεις μικρή Τζειντ.» Είπε και σηκώθηκε από τον καναπέ και μου τσίμπησε το μάγουλο
«Πάω για μπάνιο,έλα και εσυ αν θες.» Γελασε παιχνιδιάρικα
«Τραβα εσυ να δεις αν έρχομαι.»

Η ωρα περασε κάπως ετσι,γελώντας και κάνοντας  αστεία ο ένας με τον αλλον.

HAWK's POV
Όσο περνούσαν οι μέρες ένιωθα ολο και πιο κοντά της. Προσπαθούσα να την αποφεύγω, να ειμαι ο εαυτός μου όπως την γνώρισα και οχι ο Νίκος που ερωτεύεται. Οι γκομενες δεν έχουν αξία για εμένα. Δεν λεω,η Τζειντ είναι πολυ γαματη,ίσως θα μπορούσε να γινει κατι παρπανω,καμία σχέση με αυτό που θα περίμενα,με κάνει να νιώθω καλά με βοηθάει στα προβλήματα μου και ήμαστε τόσο καιρό στο ίδιο σπίτι που αρχίζω να το νιώθω γεμάτο ξαι οχι τόσο μίζερο όσο πριν..Νίκο..τι έχεις πάθει..εσυ αδιαφορείς για τις κοπέλες πέτυχες  τον σκοπό σου άστην να φύγει....ή μαλλον..

Ο Νίκος ειχε ήδη φύγει ειχε παρει να βρει τα παιδιά ξαι εγώ είχα πέσει για ύπνο στον καναπέ καθώς έβλεπα νετφλιξ,σε κάποια φάση ξυπνησα γιατί νόμιζα ήταν πολυ αργά αλλα ήταν 2.30 τα ξημερώματα. σηκώθηκα και πήγα στο δωμάτιο μου, ο υπνος δεν με έπαιρνε με τίποτα και κανείς δεν ήταν μέσα να μιλησω όποτε αποφάσισα να ανοίξω το Wattpad. Μετά από 10 λεπτά άκουσα τον Νίκο να μπαίνει στο σπίτι είχα σηκωθεί να πάω να τον χαιρετίσω  αλλα αυτό που ακουσα ήταν τραγικό..

HAWK's POV
Μπήκα σπίτι με τον Σαπ,δεν μπορούσα να οδηγήσω είχα πιει τόσο που νόμιζα οτι θα είχα στουκαρει σε καμία κολώνα.
«Τελικά με την γκομενα τι θα κανείς; Αρκετά την εκμεταλλευτηκες για τον αδερφό της,πέτυχες το να σκοπό σου μην την βασανίζεις αλλο.»
«Άκου να δεις Χρησταρα,εγώ την Τζειντ,την έχω..»

Βγήκα από το δωμάτιο με δάκρυα στα μάτια. Τον κοίταξα με τόσο μίσος..με εκμεταλλεύτηκε..για τον αδερφό μου..ειχε τόσο δίκιο ο αδερφός μου..δεν..δεν είχα δύναμη να περιγράψω τι ένιωθα..ένα τιπιτα..ένα απόλυτο κενό..μάζεψα τα πράγματα μου και ήμουν έτοιμη να φύγω
«Τζειντ..περίμενε..»
«Μην με ξανα ενοχλήσεις ποτέ ξανα..» ειπα καιως τα δάκρυα μου κυλούσαν στο μάγουλο μου.
«Τζειντ..περίμενε εγώ δεν..»

Έφυγα. Δεν ήξερα που πήγαινα αλλα έφυγα..ήθελα να ζητήσω ένα συγγνωμη από τον αδερφό μου..δεν θα με δεχτεί εύκολα πισω το ξέρω...είχα ξεχάσει τον δρόμο για το απιτι της Μέι..κεφτα και μονάδες δεν είχα..κάθισα σε ένα παγκάκι μονη μου..ένιωθα..τόσο..μονη μου..πως μπόρεσε;..

ΗAWK's POV
Έφυγε..δεν πρόλαβα να της πω αυτά που ένιωθα..έφυγε ετσι απλά χωρις καμία εξήγηση..βέβαια δεν έτρεξα από πίσω της..ειμαι άντρας δεν τρέχω πίσω από κοπέλες..ήταν άσχημο αυτό..αλλα την θέλω..θέλω να την έχω δίπλα μου..νιώθω..νιώθω πολλα..
«Είσαι μεγάλος μαλακας...» είπε ο σαπ ξαφνιασμένος
«Δεν ήθελα να το μάθει ετσι..»ειπα φανερα αναστατωμένος.
«Την θες ρε μαλακα;»είπε και με βάρεσε ελαφρύ χαστούκι
«Ναι..εννοώ δεν ξέρω..ίσως..»
«Γιατί δεν την προλαβες..»
«Ρε Χρήστο ξέρεις δεν τρέχω πίσω από κοπέλες..οποιαδήποτε ξαι αν είναι..»
«Ρε είσαι μαλακας; Πες μου λιγο; Ριναι η μονη κοπέλα που έχεις φέρει σπίτι σου,σε ρχει βοηθήσει ρε μαλακα σου έχει κάνει τόσα και την άφησες γαμω το μυαλό σου ρε παπαρα,βλακα.» Είπε π σαπ και κάθισε νευριασμένος στον καναπέ
«Δεν το ήθελα..»ψυθίρισε στεναχωρημένος

BACK TO JADE
Καθόμουν μονη σε ένα παγκάκι στο πάρκο και εκλαιγα πάνω από την φωτογραφία του..μα ποσο χαζή που πίστεψα οτι θα με παρει σοβαρά ένα διάσημος..εμένα ειδικά..νιώθω οτι η ζωή μου παει σκατα τους έχασα όλους για χάρη ενός....ερ..οχι ενός διάσημου...οχι Τζειντ δεν τον αγαπάς..σε πούλησε.
Δεχόμουν οκη την ωρα SMS από τον Νίκο αφού δεν είχα MB ή Ίντερνετ για να μου στείλει αλλιώς

Νίκος🥰
Τζει..απαντά σε παρακαλώ. Θέλω να μιλήσουμε..
Τζειντ..έλα τώρα δεν θα σε παρακαλω
Τζει μου..πρπει να σου εξηγήσω.
Πρπει να προσεχεις,που είσαι πες μου να ερθω να σε πάρω..

Δεν απάντησα ποτέ στα μηνύματα του. Δεν ήθελα να ακούσω αλλα ψέματα..

My Caliente (Hawk Fanfiction)Where stories live. Discover now