I messed up..

709 28 28
                                    

Ήρθε η Μέι μετά από κανα μισάωρο. Είχα αρχίσει να φοβάμαι όσο πλησίαζε η ωρα. Έφτασε 12 το μεσημερι η πόρτα χτύπησε..ξαι τώρα αρχίζει το Δράμα..
«Μέι άφησε μας λιγο μόνους.» Είπε ο Ζειν χαλαρός
Έκανα νοήματα στην Μέι να μείνει και να επιμείνει στον Ζειν πως ήθελε να κάτσει αλλα δίχως αποτέλεσμα.
«Κάτσε.» Είπε και άρχισε να φουντώνει ο θυμός.
«Ζειν..»
«Τι δουκεια έχεις μαζί του;»
«Εσυ που το ξέρεις; Με παρακολουθείς;»
«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ.»
«βγήκαμε απλά για ένα ποτό..»
«Σου ριπα μακριά από αυτόν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ;» Είπε και χτύπησε με δύναμη το χέρι στο τραπέζι της κουζίνας.
«Ζειν,πρπει να καταλάβεις οτι δεν ειμαι πλέον μωρό..κοντεύω τα 18 και..»
«ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΗΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΖΕΙΝΤ. ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΧΑΡΗΣΤΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥΤΣΟ.»
«Ζειν..»
«ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΧΩΚ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΕΙΔΕΣ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΑΛΙΣΕ. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΗΜΑ...»
«ΖΕΙΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΠΙΤΚΠΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΝΤΡΩΣΟΥ..ΔΕΝ ΡΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ..»
«Έλα τώρα μικρή Τζειντ,όλοι ξέρουμε οτι θες τα λεφτά,αν είναι για τα λεφτά να του κάτσεις κιόλας. Γίνε πουτανακι του Νικόλα σαν την γαμημενη πρωην μου. Γίνε σαν τους καριοληδες φίλους μου. Γίνε σαν τους άλλους Τζειντ..»
«Δεν σου επιτρέπω να μου μιλας ετσι..ποιος νομίζεις οτι είσαι;»
Τοτε με χαστούκισε. Ο Ζειν δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι πάνω μου τόσα χρονια το ποτήρι ξεχυλησε. Βούρκωσα,ανέβηκα πάνω και εκλαιγα στο κρεβάτι μου. Ριχα δημιουργήσει μεγάλο κακο. Πίστευα πτι θα του περάσει για κάποιο χρονικό διάστημα αλλα...

3 hours later...

«Μάζεψε τα πράγματα σου ξαι εξαφανίσου από το σπίτι. Πουτάνες εδώ μέσα δεν γουστάρω εγώ.» Μου είπε ο Ζειν δείχνοντας μου την εξώπορτα.
«Μα ζει..»
«Έλα εφυγες μην σε βλέπω.» Είπε και ανέβηκε πάνω φανερά αναστατωμένος ξαι στεναχωρημένος.
Η Μέι δεν μπορπυσε να με φιλοξενήσει αφού ήταν ο Μπράιεν η μονη λύση ήταν ο Νίκος..ένα μέρος που δεν θα με έβρισκε ο Ζειν ποτέ..θα μου πείτε μαλωσες με τον μοναδικό σημαντικό άνθρωπο στην ζωή σου έναν ασήμαντο αλλα πάλι θες να πας σε αυτόν; Τόσο καιρό που βγαίνουμε μιλάμε κτλ είναι σχεδόν 1 μήνας άρχισα να νιώθω πολλά,παράξενο οτι τον ακούω 4 χρονια και ξαφνικά άρχισα να νιώθω συναισθήματα. Έπρεπε να φανώ δυνατή και να αντιμετωπίσω όπως μου είπε και αυτός τον αδερφό μου. Του εστειλα μήνυμα ειχε να μπει 7 ώρες. Ήξερα πως μαλλον θα ειχε δουκεια ή υα κοιμόταν.

Hawk_greco
Μην μου πεις πως σου έλειψα πρωι πρωι;😘

Εγώ
Δεν είναι ωρα φια αστεία Νίκο..

Hawk_greco
Γιατί κουκλα,τι παίχτηκε;

Εγώ
Έχεις χώρο στο σπίτι σου;...

Hawk_greco
Εμ...κοιτά ναι...απλά...εξήγησε μου.

Εγώ
Πες μου που είσαι να ερθω να στα πω

Μετά από λίγη ωρα αφού με θα άκου μενει πήγα σε αυτόν. Είχα μαζέψει ολα τα πράγματα μου από το σπίτι τα έβαλα σε μια πρόχειρη βαλίτσα και έφτασα.
Εξιστόρησα ολα όσα έγιναν με τον Ζειν και τον ειπα αν μπορεί να με φιλοξενήσει μεχρι να βρω κάπου να μείνω. Δεν διαφώνησε,αλλα δεν συμφώνησε κιόλας,σπίτι εργένη καταλαβαίνετε γκομενακια,ακαταστασία. Όσο ξαι αν σας φανεί παράξενο το σπίτι βρωμαγε χόρτο,τσιγάρο,προδαριλα,αλλα ο Νίκος μύριζε άρωμα Armani 560€. Ε καλά ναι προφανώς,έχει ακριβώς το ίδιο ο Μπράιεν από την Γερμανία. Μυρίζει τόσο υπεροχα. Αλλα ας συγκεντρωθούμε ξαι ας επεξεργαστούμε. Εγώ και ο Χωκ,σε ένα σπίτι,μόνοι,μετά από τσακωμό με τον αδερφό μου τον σιχαίνεται; Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Δ Ρ Α Μ Α.
Παρόλα αυτά,ειπα στην Μέι τα νέα. Παράξενο που ειχε χαρεί που θα εμένα στον χωκ (έλα τώρα και ποιος δεν θα χαιρόταν)περίμενα να ήταν ακόμα στεναχωρημένη που ο Ζειν δεν της μιλάει και την χώρισε. Αλλα ξέρω αυτό μετανιώσει πάντα αυτό κάνει. Εχρι σκληραγωγηθει (hell-o00 ) και προσπαθεί να το παίξει εγωισταρος.
Ειχε ήδη φτάσει το απόγευμα και το μονο που έκανα είναι να κάθομαι μαι όλη μερα στο κινητο διαβάζοντας wattpad. Παράξενο το γεγονός οτι η χωη μου είναι ένα wattpad από μονο του..με τον Νίκο δεν μιλούσαμε καν,βρισκόταν όλη μερα στο δωματίου του παίζοντας με το κινητο του. Πήγα με αργά βήματα και χτύπησα την πόρτα η οποία ήταν συριομενη με τζαμί και μισάνοιχτη. Ειχε απορροφηθεί τόσο στο κινητο κου δεν άκουσε καν τον χτυπο της πόρτας.
Άνοιξα και μπήκα..και τι να δω..
«Ενοχ..»
ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ..ναι ωραιο ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΑΜΑ..
«Πως μπαίνεις ετσι ρε κοπέλα μου;»είπε καθώς κοκκινησε..
«Εμ,χτύπησα;» Απάντησα ειρωνικά προσπαθώντας να συγκρατήσω το γέλιο μου για το ποσο κόκκινος φαινόταν
«Ήθελες κατι συγκεκριμένο;»
«Πεινάω.»
«Ε πάρε ξατι να φας,τι ειμαι εγώ μπαμπάς σου;»
«Οχι δεν είσαι μπαμπάς ( hell-o00 ),αλλα μην ξεχνάς ποιος με φιλοξενεί.»
Ρολαρε τα μάτια του σε ένδειξη αγανάκτησης και σηκώθηκε...δεν μπορούσε να κρυφτεί όμως το αλλο..ήταν τόσο μεγάλο..ΑΠΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ..
«Πάντως μην ντρέπεσαι,δυστυχώς ή ευτυχώς έπιανα πολλές φορές τον αδερφό μου να το ξανει αυτό..»ειπα ξαι γέλασα
«Ας μην το συζητήσουμε..»
Παραγγείλαμε να φάμε 4 πίτσες διαφορετικών γεύσεων.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣ

ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΒ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΠΟΛΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ💕💕💕

My Caliente (Hawk Fanfiction)Where stories live. Discover now