Part 22

623 24 34
                                    

HAWK's POV
Με αποσυντόνισε το τηλεφώνημα του σαπ
«Ε μαλακα δεν μπορώ να μιλησω τα λέμε αυριο.»ψυθυρισα  και έκλεισα το τηλέφωνο.
Παράξενο πραγμα το οτι κοιμήθηκε μαζί μου,είναι τόσο..όμορφη πταν κοιμάται. Νταξει τώρα σιγουρα μιλάει το αλκοόλ δεν υπάρχει εξήγηση. Δεν θα πίστευα ποτέ πτι θα το έλεγα αυτό. Απλά είναι ένα παιχνίδι για εμένα. Την έκανα να μαλωσει με τον αδερφό της καιρός να την αφήσω να παρει τον δρόμο της. Ειμαι ο Χωκ. Ειμαι καλλιτέχνης δεν μπορώ να ξοδεύω την ζωή μου σε σχέσεις χωρις ουσία και κυρίως σε κορίτσια. Όπως λεει και ο Σιν μποι τις πουτάνες δεν τις παίρνω ποτέ σοβαρά. Η Τζει όσο και αν είναι διαφορετική είναι ένα παιχνίδι. Θα την στείλω όσο είναι νωρίς να τελειώνουμε αφού πέτυχα τον σκοπό μου.
Μετά από τοσες σκέψεις επιτελους κοιμήθηκα ήμουν πολυ πίτα για να σκέφτομαι άλλες παπαριες.

JADE's POV
Ξυπνησα νωρίς το πρωι διότι δεν ένιωθα άνετα στο κρεβάτι ήμουν με μεγαλη απόσταση από τον Νίκο έτοιμη να πέσω όποτε ξυπνησα στις 8. Έβαλα κατι πιπ σεμνό σε ρούχο γιατί με τα χθεσινά κογια του Νίκου φρικαρα. Έβαλα μια γκρι φόρμα με ένα άσπρο κοντό μπλουζάκι που αναδείκνυε την τρύπα του αφαλου μου. Πήγα στην κουζίνα και έψαξα κατι για να φτιάξω πρωινό. Δεν ειχε τίποτα το σπίτι. Τόσα κεφτα βγάζει ένα τοστ δεν έχει να φριαξει αυτός ο άνθρωπος. Παρόλα αυτά βρηκα 4 αυγά και 2 ντομάτες ξεκίνησα να μαγειρεύω μια ομελέτα και ίσως νια σαλάτα με ντομάτα;...μετά από λίγα κεπτα ο Νίκος ξύπνησε
«Καλημέρα..» είπε και χασμουρήθηκε καθώς έτριβε τα μάτια του.
«Καλημέρα.»
«Μαγειρεύεις; Χα,δεν στο είχα.» Είπε και χαμογέλασε λόξα
«Ναι έχουμε και εμεις ταλέντα κύριε Νίκο μας.»
«Πω πω έχω έναν πονοκέφαλο. Ποσο ήπια χθες ρε μαλακα.»
«Αρεκτα για να..» ειπα και ΣΥΒΕΧΙΣΕ να μαγειρεύω
«Για να τι;»είπε αδιάφορος
«Για να κοιμηθείς  μαζί μου ρε.»
«Τι εννοείς; Κοιμηθήκαμε μαζί;» Είπε και χαμογέλασε
«Ναι...οοοχι ερωτικά απλά ήθελες παρέα μην σε φάνε τα φαντάσματα.»
«Αστείο πολυ. Αυτό το σημάδι στο μάγουλο σου τι είναι;»
«Ε;..το γρατζουνισα με τα νυχια.»
«Ε προφανώς πιο τεράστιο και από το καυλι μου είναι.»
«Ναι ναι νερω..»μουρμούρισα
«Τι;»
«Τίποτα έλα να φας λεω.»πάω να ετοιμαστώ θα βγω με την Μέι
«Λες και σε ρώτησα.»μουρμούρισε
Δεν έδωσα απόλυτη σημασία και απλά μπήκα στο δωμάτιο μου και άλλαξα ρούχα
Προσπάθησα να ντυθώ όσο πιο σεμνά γίνεται μπροστά του

»μουρμούρισεΔεν έδωσα απόλυτη σημασία και απλά μπήκα στο δωμάτιο μου και άλλαξα ρούχα Προσπάθησα να ντυθώ όσο πιο σεμνά γίνεται μπροστά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Βγήκα από τπ δωμάτιο ξαι τον είδα να κάνει ένα τσογαρο στο μπαλκόνι. Δεν τον ενόχλησε και απκα πήρα την τσάντα μου και με σταμάτησε στην εξώπορτα.
«Θα αργήσεις;»
«Ε δεν ξέρω,γιατί;»
«Τπ βράδυ θα ε πάρω να πάμε βόλτα.»
Πιο κυκλοθυμικό ανθωρπο δεν έχω ξαναδεί.
«Που θα πάμε;»
«Τι σε νπιαζει;»είπε και έκανε τζούρα από το τσιγάρο.
«Καλά άντε μπαι.» Ειπα και έφυγα ήταν τόσο παράξενος δεν ξέρω ξαν γιατί συμπεριφέρεται τόσο περιπεργα τον τελευταίο διάστημα. Μια μου μιλάει κονπλε μια με γράφει τόσο πολυ. Εντάξει δεν έχουμε και τίποτα απλά είμαστε φίλοι; Ας υποθέσω ξαι με φιλοξενεί στο απιτι του. Γι λιγο. Θα πάω να συζητήσω με την Μέι για να βρω δουκεια και σπίτι δικό μου εξάλλου σε 2 εβδομάδες κλεινω τα 18.

HAWK's POV
Η Τζει άργησε να γύρισει σπίτι. Νταξει δεν με ένοιαζε αλλα αν πάθει κατι εγώ θα είναι αυτός που θα φταίει αφού μενει μαζί μου. Οχι οτι είναι απρόσεκτη γενικώς αλλα νταξει. Καθόμουν και έκανα scroll στο κινητο μου. Κατι κωλαρες από τυπισσες για τρελό ξέσκισμα. Πωωω έχω να κάνω σεξ κανα 3 εβδομάδες από τοτε που η Τζει ήρθε σε εμένα επειδή δεν μπορούσα να φέρω γκομενες όσο ναναι την σέβομαι αλλα αυριο θα νγω με κατι τυπισσες με τον μεντε θα γαμησουμε κυριολεκτικά θα πάρουμε μαζί μας και τους άλλους αλλα ναι ας θυμηθούμε πως ο Χρήστος έχει κοπέλα ο μαλακας.μουναρα η γκομενα αλλα πως αντέχει;

JADE's POV
Έκατσα και εξήγησα ολα όσα συνέβησαν στην Μέι για την προηγουμενη βυχτα
«Θα έκανες σεξ με τον χωκ. Αυτό θα ήταν οτι καλύτερο.»
«Έχεις ακούσει τον Σιν μποι να λεει πως η ζει ένα Δράμα; Ετσι θα ήταν η ζωή μου αν έκανα σεξ με τον χωκ..ειμαι παρθενα,δεν νομίζω να είναι τόσο μαλακας βα πήγαινε μαζί μου.»
«Είναι αγόρι. Ειδικά μεθυσμένος δεν θα το σκεφτόταν καν απλά θα το έκανε.»
«Προφανώς. Αυτό ήταν το θέμα. Δεν θα το έκανε διαφορετικα. Ειμαι μια απλή φαν του,δεν θα έκανε ξατι παρπανω. Ήταν μεθυσμένος και σιγουρα όσα έλεγε δεν τα εννοούσε..ετσι δεν είναι;»
«Δεν ξέρω τι να σου πω..εγώ πιστεύω πι μεθυσμένοι κενε τα πιπ αληθινά λόγια,τώρα αν ήταν εντελώς ζάντα..εγώ παρόλα αυτά τα βρηκα με τον Ζειν..με ρωτάει φια εσένα αλλα μονο αν μιλάμε.»
«Καλά είναι τόσο εγωιστής που δεν θα γυρίσει ευκοκα να με δεχτεί πίσω.» Καθώς μιλούσαμε με την Μέι ένα μηνυνα στο ιβστα διέκοψε την συζήτηση μας.

Hawk_greco
Θα αργήσεις; Πρπει να φύγω δεν έχεις κλειδιά.

Εγώ
Εμ..αφού θα φύγεις,εγώ τι να κάνω μονη μου;

Hawk_greco
Καλά εγώ σε ειπα. Αν αποφασίσεις να ερθεις μην ζητήσεις κλειδιά θα αργήσω. Θα γυρίσω τα τις 5 το απόγευμα έχω δουλειά.🤦🏻‍♂️

Εγώ
Καλά...

Με άφησε στο διαβαστηκε και αποσυνδέθηκε κατευθείαν.
«Α δεν σε ειπα,θα βγούμε σήμερα και δεν ξέρω τι να βάλω.»
«ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.»
«ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. Μέι Ξέρεις ποσο σαγαπαω ε; Κολλητή μουυυυυυυυυ εισια τέλεια»
«Καλά καλά θα σου δωσω πω»

My Caliente (Hawk Fanfiction)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα