Damn.

967 26 35
                                    

HAWK's POV
Είχα βγει έξω να πάω μα την ψάξω. Οχι από τίποτα,απκα ήταν μονη της στην νύχτα θα έμπλεκα πολυ άσχημα αν πάθαινε κατι. Δεν απαντούσε στα τηλέφωνα δεν ήξερα που είναι και τι κάνει. Θα τρελαθώ πως γίνεται να ειμαι τόσο μαλακας;

Οι ώρες περνούσαν και αλλο τόσο εκλαιγα..δεν μπορώ..αληθεια δεν μπορώ να τ συνειδητοποίησω οκο αυτό που έγινε..σηκώθηκα και άρχισα να περπατάω και όπου με βγάλει ο δρόμος. Ήθελα να πάω σπίτι κου αφού ο αδερφός μου δεν ήταν και πάλι καλά είχα κλειδιά. Βγήκα σε έναν περιφερειακό και ρώτησα τον δρόμο για μοα συγκεκριμένη οδό στην Γλυφάδα. Ο τύπος μου εξήγησε και φάνηκε να μην είναι πολυ μακριά. Επιτελους έφτασα σπίτι. Πήρα την Μέι κατευθείαν τηλέφωνο από το σταθερό.
«Τζει;» Είπε ξαφνιασμενη «κλαις;»
«Μ..Μέι..έλα σε εμένα σπίτι ειμαι..»
«Κοριτσάκι κου έρχομαι.»

Λίγα λεπτά αργότερα η Μέι κατέφτασε. Έκατσα και της ειπα ολα όσα έγιναν. Είχα ηρεμήσει με την παρουσία της δίπλα μου ήταν η μονη που μπορπυσε να με ησυχάσει.
«Ηρέμησε κοριτσάκι μου..είναι γουρουνι,ανεδεστατος μαλακας που δεν αξιζει τίποτα. Μην στεναχωριεσαι.» Είπε ξαι με αγκάλιασε την ίδια στιγμή μου στάλθηκε ένα μηνυνα από τον Νίκο. Ναι πες μας τώρα οτι ανησυχείς.

Νικος🥰
Πες μου που είσαι τουλάχιστον..

«Απαντά,πες είσαι σπίτι και να σε αφήσει ήσυχη.» Είπε η Μέι

Εγώ
Ειμαι σπίτι μου. Σταματά να με ενοχλείς.

Νίκος🥰
Τζει εγώ δεν..

Πριν καν προλάβω να δω ολόκληρο το μήνυμα τον έσβησα από τις επαφές. Δεν ήθελα να ακούσω τίποτα. Παρακάλεσα την Μέι να μείνει μαζί μου για μήπως μπορέσω να ήρεμησω.

                               [...]

Πέρασε 1 εβδομάδα από ολο αυτό με τον Νίκο. Δεν το είχα ξεπεράσει πλήρως αλλα σιγουρα προσπάθησα. Με τον αδερφό μου τα βρήκαμε. Του ζήτησα συγγνωμη και του ειπα πως θα πάω να τον δω αυτές τις μέρες καθώς τα γενέθλια μου πλησίαζαν και σε καμία περιπετωση δεν ήθελα να ειμαο μακριά του. Ενόχληση από τον Νίκο είχα πολλές φορές..σε βαθμό που σκεφτόμουν εκείνες τις ημέρες που ημπυν μαζί του και μου ελειπε. Αλλα οχι,δεν είχα ανοίξει κανένα μήνυμα είτε στο ινστα είτε στα SMS.
Η Μέι έμενε μαζί μου,καθώς ο Μπράιεν γύρισε πάλι Γερμανία και δεν ήθελα να την αφήνω μονη της. Αυριο θα πηγαίναμε να δούμε τον  αδερφό μου στην δουλειά ξαι θα του καναμε έκπληξη.
«Πάω να κάνω μπάνιο.» Ειπα στην Μέι.
«Εντάξει.»

MADE's POV
Τα μηνύματα στο κινητο της Τζειντ δεν σταματούσαν να χτυπάνε από τοτε που έγινε εκείνο το συμβάν με τον Νίκο. Υπέθεσα οτι θα ήταν αρεκτα σοβαρό γιατί ο τύπος δεν σταματούσε. Δεν ξέρω αν επρπε να ανοίξω τα μηνυνατα,αλλα ειλικρινά δεν άντεξα. Άνοιξα τα μηνύματα της ξαι αυτό που διαβασα ήταν πολυ κριπι..αλλα τόσο ΚΙΟΥΤ..

12.00pm 18 August
«Τζει εγώ δεν ήθελα ποτέ να σε κάνω να νιώσεις άσχημα. Ναι το παραδέχομαι πως ήταν ολο αυτό για να εκδικηθώ τον αδερφό σου,αλλα αργότερα ένιωσα πολλά για εσένα. Όταν γυρνούσα σπίτι και σε έβρισκα να μαγειρεύεις ή να κάθεσαι στον καπανε και να με περίμενε να γυρίσω ένιωθα πως είχα κάποιον λογο να γυρνάω σπίτι,ένιωθα πως είχα εναν ανθωρπο να με περιμένει,δεν ένιωθα πια μιζέρια και μοναξιά. Τα παιδιά δεν έφταναν για να μου καλύψουν τα κενά μου. Τζει..δεν θυμαμαι πολλά από την ημέρα που ήρθα πιωμενος αλλα θυμαμαι οτι σε άγγιξα παραπάνω από όσο περίμενα..δεν ξέρω τι έκανα..αν σε φίλησα..αν ήρθα κατά κάποιον τρόπο κοντά σου με κάποια επαφή,αλλα ένιωσα παρά πολλά..δεν υπήρχε κοπέλα που να μην πηδούσα και να μην αφηνα,σου ανοίχτηκα περισσότερο από οτι στον Σαπ που είναι κολλητος μου τόσα χρονια...με εχεις βοηθήσει όταν ήμουν πιωμενος και με εχεις συμβουλέψει για την κόρη μου..Τζει..σε παρακαλώ. Συγχώρεσε με...Τουλάχιστον προσπάθησε ξέρω οτι σε πλήγωσα..ξέρω ποσο δύσκολο είναι...αλλα ειμαι ερωτευμένος μαζί σου...»

Ουαου..αυτό σιγουρα δεν το περίμενα.. την ίδια στιγμή κατέβηκε η Τζει και άφησα το κινητο στης όσο πιο γρηγορα μπορούσα.

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ🥰 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΗΝΥΜΑ;
Εγώ από αγόρι οχι αλλα σιγουρα από τις κολλητές μου.❤️❤️

Ευχαριστώ πολυ για τα 4κ δεν το περίμενα καθολουυυυυ.
Επίσης έχω και άλλες γραμμένες ιστορίες αν θέλετε ρίξτε μια ματια💚💚

My Caliente (Hawk Fanfiction)Where stories live. Discover now