Duyuru

1.2K 14 10
                                    

Merhaba, uzun bir zamandan sonra geldim. Keşke dönüşüm mükemmel olsaydı ve bekleyen varsa onları çok mutlu etseydim ama maalesef hiçbir zaman istediklerimiz tamamiyle gerçekleşmiyor.

Sınav geçti, bundan sonra sadece Vasiyet'e odaklanacağım diyebilseydim keşke. Sınav bitti ama istediğim gibi olmadı. İstediğim sonucu alamadım ve bu yüzden tekrar sınava girmeye karar verdim. Bu kararın beni ne kadar üzdüğünü anlatamıyorum. Hayallerime bir sene uzak olacağım, yazmayı düşündüğüm diğer kitaplarıma da Vasiyet'e de devam edemeyeceğim.

Birkaç bölüm yazdım. Ama yazdığım bölümler devamını yazacağımı düşünerek başladığım bölümler oldu. Final yapmak istemiyorum. Ama sizi de daha fazla bekletmek içime sinmiyor. Final yaparsam sonrasında tekrar yazıp finali değiştirmeye kalksam bu benim için bile kitabı değiştirmek olur. Ben bu kitabı evlendikleri gibi bitirme düşüncesiyle ilerletmemiştim hiçbir zaman. Evlendikten sonra yaşayacaklarını düşünmüş Güneş ve Savaş'ın büyüyüp birbirlerine alıştıkları zamanları, birlikte yaşadıklarını, başlarından geçeçek zorlukları, birbirleriyle kavgalarını, bebekleriyle yaşayacaklarını yazmak istiyordum. Bu kitabı bitirip ikinci bir kitaba başlamak üzere beklesem o kitap ne kadar uzunlukta olur, ne kadar güzel olur bilemiyorum. Bu yüzden ne yapacağımda çok kararsızım.

Sizce ne yapmalıyım? Bu kitabı birkaç bölümde bitirip başka bir kitaba başlayacağıma söz vermeli ve sınav tekrar bittiğinde devam mı etmeliyim yoksa bu kitaba tekrar ara verip sınavdan sonra yazacaklarımın hepsini burdan mı yazmalıyım? Eğer ikinciyi seçerseniz kitabı kaldırıp düzenledikten sonra yayınlama ihtimalim var. Birinciyi seçerseniz finale kadar yazdığım bölümlerin güzel olmama ihtimali var.

Sizlerden çok özür diliyorum. Hiç böyle düşünmemiştim. Sınav bitecek, Vasiyet'i rahatça yazacak ve içime sinen bir şekilde bitirecektim. Ama olmadı, hiçbir şey beklediğim gibi gitmedi.

Düşüncelerinizi bekliyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım.

VasiyetWhere stories live. Discover now