13 πράγματα για την kim Kardashian

118 13 0
                                    

1.Όταν βρίσκεται σε διακοπές, πηγαίνει στην παραλία συγκεκριμένες ώρες της μέρας. Ποιες; Εκείνες που το φως κάνει την κυτταρίτιδά της... αόρατη!

2.Αν γύριζε το χρόνο πίσω και πήγαινε ξανά σχολείο, θα έδινε περισσότερη προσοχή στην ιστορία. Ο λόγος; Στην σταρ αρέσει να ταξιδεύει πολύ, να επισκέπτεται διάφορα μνημεία και να ακούει την ιστορία τους. Και πολλές φορές, δεν την καταλαβαίνει!

3. Έχει κάνει τρεις γάμους! Ο πρώτος, με τον παραγωγό Damon Thomas, διήρκησε τρία χρόνια, και ο δεύτερος, με τον Kris Humphries, μόλις... 72 μέρες. Ο τρίτος είναι ο γνωστός σε όλους μας, με τον ράπερ Kanye West.

4. Στις αρχές της σχέσης της με τον Kanye West, εκείνος έκανε ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα της, και αντικατέστησε τα ρούχα της, με άλλα που αυτός ενέκρινε!

5. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της, αγόρασε πολλά καροτσάκια, γιατί ήθελε να σιγουρευτεί πως κάποιο θα ταιριάζει με το... χρώμα του δέρματος του μωρού.

6. Το είδωλό της είναι η Elizabeth Taylor. Αφού πέθανε, η Kim ξόδεψε περίπου 65.000 λίρες, προκειμένου να αποκτήσει προσωπικά της κοσμήματα σε δημοπρασία. Επίσης, θέλησε να αγοράσει το σπίτι της, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησε πως ήταν για εκείνη ένα... σουρεαλιστικό σχέδιο, μιας και διέθετε μονάχα μία θέση για παρκινγκ!

7. Αρνείται κατηγορηματικά να φορέσει παπούτσια χωρίς τακούνια. Η μόνη περίπτωση που το κάνει, είναι όταν βρίσκεται στον... διάδρομο!

8. Έχει προσωπικό διατροφολόγο, που αλλάζει το πρόγραμμα διατροφής της ανά 10 μέρες.

9. Το χτένισμα και το μακιγιάζ της, διαρκούν καθημερινά... μια μισή ώρα. Σε ξεχωριστές περιστάσεις, μπορεί να διαρκέσουν έως 4 ώρες!

10. Είχε πάνω από... 2.000 selfies για να αποφασίσει ποιες θα συμπεριλάβει στο βιβλίο της, με τίτλο «Selfish».

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jul 26, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Top10Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα