Part twenty-three "Myslela som si, že si sa naozaj zmenil."

776 55 8
                                    

Z pohľadu Rose:

Keď som prišla domov, dala som si sprchu a šla som si ľahnúť. Na dnes som toho mala viac než dosť a k tomu je zajtra škola. Ľahla som si do postele a práve vtedy som začula známy zvuk ako sa kamienky odrážajú od môjho okna. Nemusela som dvakrát hádať kto to je. Vedela som, že je to Jace, pretože len on má takýto spôsob oznamu, že je tu. Otvorila som okno a práve vtedy hodil ďalší kamienok.Na moju smolu ma však trafil rovno do čela a ja som si chytila boľavé miesto, sykla som od bolesti a Jace sa už štveral rebríkom hore. "Mohol by si dávať aspoň pozor kde hádžeš kamene." zavrčala som po ňom ostro. "Mrzí mato. Si v poriadku?" usmial sa a ruku, ktorou som si držala čelo, dal dole. Padla mi pozdĺž tela a Jace sa pozrel na malú modrinu, ktorá sa rysovala na mojom čele. 

"Bolí to ale budem v pohode. Prečo si prišiel?" rýchlo som zmenila tému a sadla si na posteľ. Jace si sadol vedľa mňa. "No chcel som ťa len vidieť. Hádaj čo?" zasmial sa netypickým smiechom, ktorý som u neho ešte nikdy nepočula. Nemala som náladu hádať, čo sa mu zas stalo. Očividne to nebolo nič zaujímavé keď z neho bol cítiť alkohol. Ale opitý nebol. Teda...užnie. "Čo?"

"Pred chvíľou som natrafil na tvojeho nového frajera." odsekol s ostrosťou. Videl Justina? Kde? "A čo ďalej?" vyzvedala som. Zaujímalo ma čo sa stalo. Očividne to nebolo nezaujímavé ako som pred pár sekundami tvrdila. Fakt, že sa oni dvaja nemajú radi to len potvrdzoval a ja som bola každou chvíľou viac zvedavá. "Takmer ma zrazil. Naozaj by mu mali vziať vodičák. Najprv prejde teba a teraz mňa. Som zvedavý či to boloz osobnej stránky." zamrmlal veľmi potichu. Ale ja som to všetko počula. Úprimne, ja som si myslela, že za tú zrážku mohol Jace. Neviem či to bolo kvôli mojim novým citom k Justinovi a preto, že sme teraz vlastne spolu alebo som proste vedela, že bol jace opitý. Ale určite to bola jeho vina. Zaprvé, bol opitý. Za druhé, Justin nie je ten typ, ktorý by mu to urobil keď vie, že som s Jaceom za dobre. A za tretie, neviem...proste niečo. 

"Určite to nebolo úmyselne. Možno si ty nedával pozor kam ideš a vletel si mudo cesty." rozhodila som rukami a postavila sa z postele. Otočila som sa smerom k oknu aby som sa na neho nemusela pozerať. Nebolo mi to dvakrát príjemné. "Takže som na vine ja?" ironicky za zasmial. Ako sa tváril, som nevedela ale určite to nebolo nič dobré. "neviem, nebola som tam." otočila som sa a videla jeho nechápavý výraz. Nevedela som, čo natom akože nechápe! 

"potom som sa s ním rozprával. Dosť dlhú dobu. Reč padla aj na teba, Rose." sklonila som hlavu a otočila ju na druhú stranu. Keď znova prehovoril tak som pohľad vrátila na neho. "A nebolo to nič pekné. Vlasten došlo až k vydieraniu." vydieranie?! Preboha....a na čo? Teda....o čom sa tak vážne bavili?! 

"Jace, neštvi ma. Čo si mu povedal? Alebo on tebe?" odsekla som s nervami. Jace sa uškrnul a postavil sa z postele, kráčajúc smerom ku mne. Ja som samozrejme začala cúvať do zadu. "Sľúbil som mu, že ti to nepoviem. A to aj dodržím. Nemusíš sa zbytočne stresovať. Ale poviem ti jednu vec. Má týždeň." týždeň?Čo to má všetko znamenať? Do čerta! 

"Nerozuiem. Má týždeň, načo?" opýtala som sa so zamračeným pohľad na tvári. Jace sa znova zasmial. Páni, dnes mu jenejak veselo. Veľká škoda, že mne nie! "Ako som povedal. Nestresuj sa. To on má týždeň, nie ty. Dúfam, že sa mu to podarí." prešiel k oknu a bol pripravený na odchod. Ale ja som sa rozhodla, že ho nepstím dokiaľ mi to všetko nevysvetlí. A ak nie on, tak Justin určite. Predsa by mi neklamal! "Vysvetli mi to Jace! Nikam nechoď.Chcem vedieť čo sa to deje! o čom ste sa rozprávali?" 

"Rose, nechaj totak dobre?" 

"Myslela som si, že si sa zmenil, Jace." zamrmala som a vtedy sa prudko otočil ku mne. Odstúpil od okna a prišiel ku mne. Chytil ma za ramená a prudko mnou trhol. "Zmenil som sa. Ver mi, že hej. A ani nevieš koľko ma to stojí aby som sa nevrátil k tomu, čo som robil predtým. Takže mi láskavo nehovor, že som stále rovnaký." 

"Ale ty si rovnaký! Vôbec si sa nezmenil,stále si ten istý zlý Jaceakého som poznala vtedy! Nie si o nič lepší!" praskli mi nervy. Vedela som, že riskujem veľa, že sa vráti k tomu čo robil. K tomu, že na mňa začne byť zlý a začne ma znova prenasledovať. Ale musela som to zo seba dostať von! Už to takto ďalej nešlo. "Hovoríš to len preto lebo ti nechcem povedať to, čo chceš vedieť?" zasmial sa ironicky. Nechápem čo mu príde na tomto smiešne. Práve som ho urazila a on sa bude smiať. 

"Nie nehovorím to len preto! Myslím to vážne. Vôbec si sa nezmenil." odsekla som jedovato. Mala som dosť jeho arogancie, tajomstiev a Boh vie čoho ešte. Chcela som to vedieť. A keď mi to nepovedal on tak mito povie Justin. Či bude chcieť alebo nie. Inak bude naša prvá hádka veľmi skoro. "Ja viem, že to hovoríš len z trucu, Rose. preto sa sem vrátim zajtra alebo pozajtra a porozprávame sa ako normálni ľudia." otvoril okno a už šplhal dole po rebríku. pribehla som k oknu a začala na neho kričať. "ja som normálny človek! To len ty si idiot! Nenávidím ťa!" ak by ma teraz niekto videl, pomyslel by si, že mi šibe ale mne to teraz bolo úplne jedno. 

Keď som zatvárala okno, znova som sa udrela do môjho boľavého miesta na čele. Mám ja dnes na to čelo ale smolu. Chytila som sa za hlavu a pomalým krokom som si šla ľahnúť. Som zvedavá, čo tým Jace myslel. Aké vyjednávanie? Ničomu nerozumiem. Zajtra sa Justina opýtam, čo to má všetko znamenaťa keď mi nič nepovie tak ho asi prerazím! S nepokojom v mysli som aj tak nakoniec zaspala. Mám pocit, že zajtra v škole to bude veľmi drsné. A to určite bude! 

Čautéé!! Nová časť je konečne tu, viem, že som vám ju sľúbila v piatok ale necítila som sa dobre. Vlastne ani teraz sa dobre necítim, som chorá a táto časť je písaná vážne narýchlo preto sa ospravedlňujem za chyby a tiež za to aká je nudná a krátka :/ Naozaj som sa snažila napísať to dobre ale nemám ani náladu na písanie a vonku naozaj nie je bohvie ako pekne takže sa mi v poslednej dobe chce dosť často spať :DD Nová časť bude...neviem, keď sa mi podarí napísať :) Dúfam, že sa vám to páčilo a že sa tešíte na ďalšiu, ktorá bude dúfam, že čoskoro! :)) PS: tento diel by som chcela venovať: Iwuska79 pretože si o to poprosila :) PPS: kto by chcel ďalšie venovanie nech mi píše do komentov, budem len rada. :333

na boku máte Rose :3

Mrs. famous and Me!Where stories live. Discover now