Part twenty-six "Zlé tušenie."

544 47 7
                                    

Z pohľadu Rose:

Hneď po vyučovaní som sa snažila nájsť Connie. Volala mi, že sa potrebuje o niečom porozprávať a máme sa stretnúť pred jej domom. Keď som tam dorazila, čakala ma pred dverami tak ako sľúbila. 

"O čom si sa chcela rozprávať?" sýtala som sa jej. Mala smutný pohľad. Nevedela som, čo sa deje a tak som na ňu hľadela len so zamračeným pohľadom. Prišla mi veľmi zničená, akoby celé noci preplakala. "Connie, čo sa deje?" opýtala som sa ešte raz aby konečne prehovorila a toľko ma nenapínala. 

"On,on sa so mnou rozišiel, Rose!" kričala a plakala keď sa mi hodila okolo krku. Nemohla som uveriť, že ju Daniel nechal. Veď spolu boli tak krátko. Spoločne sme vošli do domu až do izby Connie. Nevedela som čo jej mám povedať. A tak som len ticho sedela a zháňala tie správne slová. "Ako to myslíš, že sas tebou rozišiel? Predsa ste spolu boli len niekoľko dní!" hnevala som sa. Hlavne na Daniela. Ako jej to mohol urobiť?! A hlavne..prečo jej to spravil? Prestala ho baviť? Connie je živá povaha a ak chce tak si frajera vie udržať tak čo sa stalo?

"Povedal, že priateľku nepotrebuje. Vraj sa chce sústrediť viac na školu a na box. To je idiot!" hneď ako to dopovedala, rozplakala sa ešte viac. Daniel je idiot, mala pravdu. Ale moje tušenie si povedalo, že to nie je len preto. Určite tu musí byť reálny dôvod na to, že Connie nechal. Predsa toto znie len ako hlúpa a stará výhovorka. "Mám tu pri tebe ostať?" opýtala som sa jej keď si oprela hlavu o moje rameno. Asi by som tu nemala ostávať..

"Nie nemusíš chcem tu ostať ostať sama." prikývla som a vstala. Prešla som k dverám a vyšla z izby von. Cestou som stretla jej mamu a vedela som, že vie čo sa stalo. Ale netušila som, že poznala Daniela.

"Dobrý deň." pozdravila som ju a ona sa pousmiala. "Upokojila sa aspoň trošku?" opýtala sa ma. "Nie je na tom najlepšie. Je smutná a plače." povedala som smutne. Usmiala sa na mňa a povedala, že sa na ňu ide pozrieť aby ju zároveň skontrolovala. Ja som vyšla von z domu a zašla som na druhú stranu ulice.

No to čo som tam videla, ma nemilo prekvapilo. Na chodníku stál Jace, Justin a nejaké neznáme dievča, ktoré som nikdy v živote nevidela. Čo to má znamenať? Žeby niečo s tým vydieraním?

Zašla som za roh a sledovala ich. Viem že to nie je správne lebo Justin je môj priateľ ale nemala som dobré tušenie.

"Máš na to týždeň Justin, nezabudni." povedal Jace. Na čo má týždeň?

"A nepovedal si mi, že si ju udrel a že si to bol vlastne ty." koho preboha Jace udrel?! O čom sa to do pekla rozprávajú?!! Čo to má všetko znamenať?

"Nemusel si to vedieť. Carol nebola viazaná ti nič povedať a mohol si si to domyslieť aj sám. Ty sa hlavne postaraj o Rose."

Justin sa má o mňa postarať? Nerozumiem tomu. Nerozumiem ničomu! Čo ak na mňa tí traja niečo chystajú? To by mi predsa Justin neurobil,alebo áno? Neviem čomu mám veriť...

Ahojte! Nová kapitola je po dlhšom čase tu aj keď je kratšia za čo sa ospravedlňujem ale nemám čas. Ako vždy, prepáčte za chyby a dúfam, že sa vám páčila :-). Kto bude chcieť venovanie na ďalšiu časť nech mi napíše, budem rada:-)

Mrs. famous and Me!Where stories live. Discover now