Info despre...

6.4K 500 140
                                    

Pentru toți cei care nu înțelegeți ce s-a întâmplat cu povestea, deși eu am făcut câteva anunțuri pe panoul meu, am să explic pe înțelesul tuturor aici. Ca să nu mai existe întrebări și nelămuriri ulterioare.

Povestea a fost retrasă și nu o voi mai reposta aici. A stat pe Wattpad aproape 2 ani... 

Îmi dau seama că poate nu toți ați descoperit-o până acum sau nu a trezit îndeajuns interesul. Ideea este că nu va mai reveni aici. 

Va fi publicată, cu siguranță. Nu știu când, sper să încep măcar cu primul volum anul acesta. Fiindcă povestea va fi împărțită în 3 volume.  Cei de pe grupul de Facebook au primit mai multe detalii și vor mai primi, acolo e mai ușor să comunic cu cititorii. Mai nou mă găsiți și pe Instagram. Toate aceste link-uri le găsiți aici, pe profilul meu de Wattpad.

Am luat decizia de a o retrage din mai multe motive. Misha este foarte dragă sufletului meu, multă lume deja știe asta. Când se va publica, chiar îmi doresc să o cunoască și să o descopere oamenii și sper totodată că va merita. 

Deocamdată, sper curând, se va lansa Ciocniri cu scântei, informație pe care cei de pe grup ați primit-o deja. Apoi urmează Misha.

Îmi imaginez că unii dintre voi ați ajuns mult prea târziu aici, dar cine o va dori, o va putea achiziționa atunci când se va publica. 

MishaWhere stories live. Discover now