News

2.4K 210 126
                                    

Încă de când scriam la povestea asta am luat atâtea decizii în privința cărora apoi m-am răzgândit și tot asa. A fost un ciclu continuu de îndoieli, fiindcă nu am avut și încă nu am îndeajuns de multă experiență în lumea scrisului.

Am făcut anunțuri peste anunțuri, încât mi s-a acrit până și mie de atâtea oscilări.

Totuși, acum pot spune că, într-o anumită măsură, știu cum merg colaborările cu editurile. Mi-am făcut o idee cât de cât consistentă și de aceea într-un final, acest final, am luat o hotărâre, bazată pe mai mulți factori.

Având o privire mai de ansamblu în prezent, am decis, și nu mă voi mai răzgândi, ca pentru Misha să apelez la self publishing.

Cartea va fi impărțită în 3 volume, iar anul viitor, nu știu exact în ce perioadă deocamdată, voi publica volumul 1. Acesta va conține cel puțin 450 de pagini. Dacă tirajul se va vinde repede, imediat vor urma la publicare și celelalte două și seria va fi completată repede.

Fiecare exemplar va avea semnătura mea și un mesaj pentru cititori. De asemenea cartea va fi stilizată în așa fel încât să iasă un produs finit plăcut vederii.

Pe parcurs ce voi avansa cu procesul de corectare, editare, tehnoredactare și apoi trimitere spre tipar, vă voi oferi mai multe informații pe grupul meu de Facebook.

Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit încă de când am început să scriu aici la această poveste și sper să fiți încă la fel de entuziasmați de faptul că se va publica.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




MishaWhere stories live. Discover now