bir

8.8K 283 193
                                    

Kitabı düzenlemeye karar vermiştim. Siz de kitaptasınız en çok dikkat çeken karakter, günlük! Evet siz günlüksünüz. Yeni okuyucular, tarih ve saat bırakın. Sizi çok seviyorum, çiçekli günlüklerim!

Hey, günlük! Öncelikle tanışalım, ben ailenin ortanca çocuğu Mila. Mira ablam ve Mina adındaki küçük kız kardeşimin yanında annem, babam ve nenemle yaşıyorum. Nenem her zaman bizde kalmıyor ama ev yan yana olunca aslına bakarsan biraz da bizimle kalıyor.

Neden mi bir günlük tutuyorum? Annem kendimle sesli konuşurken insanları korkutmamam için yeni bir yöntem geliştir dedi. Bu iyi bir şey anne, tamam bağırarak kendime kızıyorum biraz ama, olsun. Erkenci Kuş dizisindeki Sanem'den beter ve ani hareketlerimden sonra insanlar için elime kıymaya karar verdim. Yazmayı sevdiğim için şanslısınız. (Bu orada o diziyi nenem izliyordu.)

Yeni bir okula başladım. Tamam birkaç ay kadar olmuştur. Alışamadım ama, onun için hâlâ yeni.
Okulumda eski mahallemden bir arkadaşıma rastlamış ve annemin azmiyle onun sınıfına alınmıştım. Onun adı mı? Zehra. O ismi çok seviyorum. Durmadan yazasım geliyor. Zehra... üf bee... ne hoş isim.
Okulumda extra olarak Duygu diye şirin bir kızla da tanıştım. İkizler burcu bir ruh hastası olabilir ama şeker bir şeydi. Onun dışında pek gözümü kimse tutmadı zaten. Selam verdiğim, sohbet ettiğim var da, onlar gibi de değil hani.

Ay, okulda bir de herkesin dilinde olan bir çocuk var. Çocuktan gıcık aldığımı söyleyebilirim. Ben hiç görmedim çünkü ben bu sene başı geldim ve o geçen sene ilk dönem gitmiş. İyi ki gitmişsin, kardeşim. Herkes bir övüyor, bir sövüyor. Adamlarda bipolar etkisi yaratmışsın.
Ay, bir de hiç arkadaşı yokmuş bunun kız Mila, nasıl ünlü bu?
Ay vallahi kız, götünü kim kaldırdı bunun?
Kız bilmiyorum ama kesin bu orospu gibi oğlandır vallahi.
Hatun, bunları annem okuyabilir yazdırma şöyle şeyler.
Aman be! İyi, tamam.

Eh, Mila2 de sustuğunda göre devam edeyim.

Zehra ve Duygu'ya çocuktan gıcık aldığımı söylediğimde ön yargılısın demişlerdi. Aslında herkes gibiydim. Ama bu beni üzdü ve Zehra bana tam olarak, "Gidip tanı, sonra fikrini söyle." demişti. Ee, bende tanıyayım dedim. Biraz daha gıcık almak istedim. Sonra Zehra'dan numarasını aldım. Evet, Egoist diye kaydettim ama Zehra göz devirip telefonu elimden aldı ve çocuğu adı il- pardon adları ile kaydetti. Bana kalsa Şerefsiz Egoist olurdu ama adı Ata Sarp kızlar, özür dilerim. -Mila1 ve Mila2 tabiki. Ben Mila1 olduğum için çok saçma oldu silgim yok kalacaksın böyle.- Ama hala yazmadım tabii. Vazgeçtim. Üşendim daha çok. Ya da çekindim... Amaaaaaan, uykum var be! Uğraştırma beni.

Günlüğümü kapatıp çekmeceye attım. Uyumak için başımı yastığa dayadım ve bilin bakalım kime anılar is loading... zamanı gelip çattı. Baya bir anılarım film şeridi gibi yaşıyordum şu an.
Ay bir keresinde fake hesaptan biri bana evlenme teklifi etmişti sonra ifşalamaya çalışm-
BULDUM!
Bağırma be!
Çekiniyorsam anonim olurum.
Oğlum çok zekice.
Numaramı feda mı edeceğim?
Kulaklık paranla yeni hat al.
Ya o parayı uzun zamandır biriktiriyorum, olmaz!
O zaman senin hırsın yok kızım, kal öyle ön yargılı. Üf, çocuk iğrenç. Kanıtla bunu kızlara.
Ya, çok olur bu. Instagram var.
Bebe misin sen, Mila? BEN SANA BÖYLE Mİ ÖĞRETTİM?!
Senden nefret ediyorum, senden nefret ediyorum, nefret nefret nefret ediyorum.

Sanırım kulaklık param hat parası olacaktı...

Öyle Kolay Aşık Olmam || Texting || ÖKAOHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin