Konec a nový začátek

5.1K 184 41
                                    

Písnička: Wicked Game
____________________

,,Vydíte to mimino tam vzadu? Nejradši bych si ho pomuchlala." Emma se naklonila přes svoje zavazadlo, aby na děťátko viděla a nadšeně mu zamávala.

Poté se však vyděšeně otočila zpátky a zabodla své oči do země.

,,Stalo se něco?" zeptala se jí Jasmin a snažila se mi podat vodu, jenže já jsem odmítla.

,,Nebylo to mimino, ale holohlavý postarší chlap." odpověděla jí se stydem v hlase Em a zakřenila se na Jasmin, která se začala v letadle nahlas smát.

,,Zamával ti alespoň zpátky?"

,,Otočila jsem se hned jak jsem ho spatřila, tudíž doufám, že ne."

Jejich slova se mi ztrácely z mysli, a po nějaké chvíli jsem je přestala vnímat úplně. Hlavu jsem měla jako v jednom ohni. Nic jsem za dnešní noc nenaspala,a celou jsem jí ztrávila tichým bojováním s myšlenkou, že bych tenhle let nejradši zrušila.

,,Ab, ta letuška se sem vrací. Chceš nějaký jídlo? Nic si zatím nejedla." Emma se sklonila, aby si mě prohlédla a obličej se jí soucitně protáhl.

Vím přesně, jak jsem vypadala. Kruhy pod očima a zarudlý oči tu rozhodně hrály důležitou roly, neboť si pamatuji, kolikrát jsem se v noci natáhla pro mobil na nočním stolku a přemýšlela, jestli bych měla Jacobovi napsat.

Stále se utěšuji nadějí, že se do Manhattnu Jacob třeba vrátí, ale je to marné. Rozhodl se střední dokončit v Anglii, a pochybuji, že by mu rodiče zase dovolili změnit školu a cestovat z jednoho kontinentu do druhého tak často. Navíc, k čemu by mi bylo ho vidět ojedinělě v období, kdy svoji rodinu navštíví?

Vím jen, že mě teď čeká naprosto jiná kapitola.

,,Já bych být vámi byla ráda za to, co jsem tu zažila." Ozvala se za našimi sedadly Yen, o kterou se opíral Wells a spokojeně pochrupoval.

Bolestně jsem se uchechtla. Očividně Yen nepochopila, jak jsem se momentálně cítila. I mě z toho zůstával rozum stát.

,,Chci říct...já jsem za celou tu dobu, co jsem tu byla, nezažila skoro nic. Stala jsem se terčem pro holčičí část školy, která byla až moc líná si dělat úkoly z matiky. Vždy jsem pak čekala, že dostanu pozvánku k nějakému večírku, ale nic takového se nikdy nestalo. A vy? Za ten čas, co jste tady byly, se všechno obrátilo vzůru nohama. Někteří z nás sice odjíždí se zlomeným srdcem, ale vzpomeňte si třeba na ten první večírek, jak jsme se chtěli pomstít Tylerovi."

,,Ježíš, to bylo super. Ten kluk byl do mě od začátku určitě blázen, to mi věřte." Emma blaženě vydechla a já se donutila usmát. Yen měla pravdu, byla to sranda.

,,Stejně se těším domů. Vždyť přece uvidíme Landona." Dodala Jasmin.

,,Kdo je Landon?" Trhla hlavou Yen.

,,Jasmínin miláček." Sdělila jí Emma a jízlivě se podívala na Jasmin. Ta však překvapivě mlčela, opřela se hlavou o sedadlo a koutky úst se jí rozkošně roztáhly do úsměvu.

,,Psal jsem mu, prý bude čekat na letišti." Řekl Steven vedle Yen.

,,Super." Odpověděla jsem.

𝐍𝐞𝐢𝐠𝐡𝐛𝐨𝐫'𝐬 𝐬𝐨𝐧  [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat