043

4.6K 248 13
                                    

Další ráno bylo..tiché. Vzbudila jsem se, snažila jsem se vstát, ale skončila jsem na Harryho hrudi. Svoji dlaň jsem položila na jeho teplou potetovanou kůži.

Podívala jsem se na něj. Měl zavřené oči a nakrčené obočí. Jako vždy. Postupně jsem začala přemýšlet o minulé noci, povzdechla jsem si a zavřela unavené oči.

Pak jsem je znovu otevřela. Prsty jsem mu pohladila klíční kost opatrně, abych ho nevzbudila.

Byl tam pokaždé, když jsem šplhala na strom. Vzpomínky byly rozmazané, ale moje jizva v pase je nevyhnutelná. Nevěděla jsem, že on byl ten, kdo mě vždycky přinesl zpátky a uspal tím moje idiotské činnosti.

Chtěla jsem od něj tolik, ale nikdy jsem netušila, jak moc těžké to pro něj bude. Že tato změna povahy bude mít na něj takový dopad. A já byla tak hloupá, tak sobecká, protože jsem si to neuvědomovala.

Byla jsem tak přesvědčená, že nemá srdce a emoce, že je dokonce sociopat, takže jsem zapomněla, že je člověk. I když nesnáší dávat emoce najevo, je schopný je hodně dobře skrývat.

Teď mám dokonce problémy mu věřit. Miluji ho, ale v určitých směrech mu nevěřím. Je mi z toho zle. Nemůžu se rozhodnout, tak ho ignoruju.

Jemně jsem ho políbila na krk. Pak na tvář, na čelist a na pravý spánek. Přitulila jsem se k němu, položila si hlavu na jeho ramena a jednou nohou jsem mu objala pas. Chtěla jsem ho vedle sebe cítit, a myslela jsem si, že takto to bude nejlepší.

,,Tulíš se ke mně?" Jeho tichý, chraplavý hlas se mě zeptal. Byla jsem zvyklá na jeho náhlou aktivitu, tak jsem krátce kývla a objala ho. Chvilku byl zticha, pak si povzdechl a unaveně promluvil. ,,Jen tak dál."

Nevím proč, ale způsob, kterým to řekl, mě rozesmál. Tak souhlasně. Zněl jak učitel, který schvaluje téma referátu.

,,Co je vtipný?"

,,Ty," zasmála jsem se. ,,Možná se ti to jen líbí."

,,Asi je to uklidňující," řekl. ,,Ale to neznamená, že se mi to líbí."

Pořád se usmívám. ,,Jsi si jistý?"

,,Jsem si jistej," vybouchne a obejme mi rukou pas.

Pro mě je to perfektní. Žaludek se mi obrací nadšením a láskou. Teď jsem tak spokojená. Nemůžu přestat hladit mu vlasy a jemně ho líbat na čelist.

Dlaní mi hladí záda. Pořád ho líbám na čelisti, dokud nenajdu jeho rty. Moje gesta jsou sladká, milující a laskavá. Tři věci, které Harrymu vždycky chyběly. Mezi polibky opět promluvil. ,,Toto se mi taky zamlouvá."

Prohloubí náš polibek. Neprotestuju, když se vyhoupne na mé tělo a jeho svalnaté ruce se objeví pod mým tělem. Zdálo se, jak kdyby choval moje tělo, nabízí mi náklonnost. Moje dlaně mu pohladí tvář.

Pak mu obejmu záda a ucítím teplo jeho zad. Povzdechnu si nad jeho tvrdými, hlubokými polibky. Netrvá to ale dlouho.

Odtáhne se a zabručí. ,,Užil bych si mít tě celou pro sebe. Ale nemůžu. Jsou věci, který musím udělat. A ty, bejby, bohužel nejsi jedna z nich."

Jsem celá ztuhlá, když mě políbí, zvedne se a odejde do koupelny. Kvůli jeho slovům se začervenám, povzdechnu si a otočím se na bok, na prázdné místo v posteli. Uslyším zvuk kohoutku a za chvíli sprchu.

Po pár minutách znovu dojde do pokoje s ručníkem kolem pasu. Podívám se na něj z polštáře. Je potichu, prohledává svoji cestovní tašku a vytáhne další černé oblečení.

Sleduju, jak se suší, nad pohledem jeho nahého tělo ucuknu. Inkoust na jeho těle, malé kapičky vody, které mu kapou z vlasů a jeho svalnatá záda.

Pak se skoro celý obleče, otočí se a zapne si košili. Sleduju ho a on se na mě podívá, když si košili zapne celou.

Prohrábne si svoje napůl mokré vlasy a začne kráčet ke mně. Sleduju ho, jak si moje vlasy omotá kolem prstů. Nic neřekne, a já taky ne. Podívá se mi do očí, a já do jeho. Cítím se, jak kdyby toto byla naše výměna slov.

Jeho by byla něco o opatrnosti, moje by byla něco o tom, že je to v pořádku, nebo bych jen kývla. Ale jelikož nemluvíme, můj pohled by mu řekl, že ho miluju.

Zaklepání na dveře Liama narušil náš moment. Harry se podívá na dveře a pak na mě. Za chvilku odejde a já jsem zůstanu v peřinách s hlavou plnou myšlenek.

..

Všichni tři se sešli v pracovně mého otce, diskutovali o tom, co a jak. Zatímco já jsem byla v kuchyni a vyjídala ledničku, vyplňovala jsem prázdnotu a snažila jsem se to všechno zaspat.

Nebylo, co dělat, ale nejradši bych tam byla s nimi. Ráda bych věděla, o čem se baví, než abych si to vymýšlela.

Měla jsem potřebu je poslouchat. Možná ujasnit si ten zmatek. Kdybych stála venku, možná by jen otevřeli dveře a já bych něco zvorala, protože se znám.

S povzdechem jsem vyšla schody. Tentokrát jsem přemýšlela rychle. Nešla jsem kolem pracovny. Šla jsem dál, dokud jsem nebyla u místnosti, která s pracovnou sousedila. Zkousla jsem si ret a lehce jsem pootevřela dveře, vešla dovnitř a zavřela je za sebou.

Doufala jsem, že je někde v rohu místnosti nějaký větrací otvor.

Můj otec ve svých pracovnách rád kouřil, ale nikdy neotevíral okna. Takže by ten otvor kouř odehnal do místnosti, kde jsem stála, kde by byla otevřená okna.

Zamkla jsem dveře a popošla k ventilátoru. Jejich hlasy byly chabé, ale když jsem šla blíž, slyšela jsem je lépe. Opatrně jsem si sedla vedle otvoru, napla jsem uši, abych lépe slyšela. Snažila jsem se zpomalit dech, abych nešla slyšet.

,,Proč by to dělal?" Hlas, který asi patřil Zaynovi, promluvil. ,,Proč by tě to donutil záměrně udělat?"

,,Řekl, že by nebyla šťastná, kdybych to neudělal. Že to chtěl ukončit."

Židle se pohnula. ,,Tak proč jsi to neudělal, když jsi měl?!"

,,Poslouchej," Harryho hlas byl živý. ,,Říkám ti to, aby jsi mohl bejt na mý straně, ale jestli půjdeš kurva proti mně, sám tě zabiju."

Zayn se zasměje. ,,Je to proto, protože ji kurva miluješ. Zvolil sis ji nad prací. Slíbil jsi, že své práci budeš věrný do konce tvýho života."

,,Hej," Liam křikl. ,,Oba dva držte kurva huby. Není to tvoje starost, Zayne, jestli mu na ní záleží."

,,Podívej se na něj. Ani to nepopírá."

,,Proč bych to popíral, když je to pravda?"

,,Řekl jsem, ať kurva držíš hubu!" Liam křikne, tón jeho hlasu je absolutně zuřivý. ,,Máme větší problémy. Rozumím, proč je Zayn naštvaný. Měl jsi udělat to, co ti bylo řečeno, ne riskovat všechno, aby jsi tady pro ni byl. Byl to rozkaz. Víš, co se stane, když se neřídíš rozkazy."

Harry tiše odpoví. ,,Není to nic velkýho. Udělal jsem, co jsem mohl, ale vím, co přichází."

,,Zabije tě, Harry," vydechne Zayn.

,,Já vím."

,,To všechno kvůli čemu?" Vyplivne Liam, i když zná odpověď.

,,Protože jsem ji nedokázal zabít."

Dust Bones [Punk Harry Styles] CZ TranslationDonde viven las historias. Descúbrelo ahora