//Пролог//

6.5K 101 36
                                    


Предупреждение
Искам да знаете, че в книгата има забавни случки и през повечето време ще ви бъде забавно, но на места започват да излизат безмислици или части, които могат да ви накарат да се почувствате неудобно! Освен това, ще се срещнете с различни граматически и правописни грешки, тъй като няма да я редактирам по простата причина, че ще се засрамя от това, което съм писала и ще поискам да я изтрия!
                                         Предупреждение        [21.12.2020]

Отворих багажника на автомобила си и извадих последният кашон. Затворих багажника с лакът и тръгнах към входната врата на новият си апартамент. Качих се в асансьора, който бе напълнен с различни куфари и сакове. След като вратите се отвориха се намирах на четвъртия етаж на малкия си апартамент. Съквартирантката ми Евелин, която е родена в Манчестър, но от доста време живее в Лондон, взе няколко куфара и ми помогна да ги замъкнем в апартамента ни.

А колкото до мен, аз съм Хайли и съм от малка държава, за която вероятно не сте чували. България. Да, чухте ме правилно. Аз съм полу-българка и полу-американка. Баща ми е роден в Лос Анджели, САЩ, а майка ми в София, България. И ето ме мен на далеч от родния ми край. От доста време проучвах университети извън границите на България и Сащ и мисля, че намерих правилният, а и ме приеха. Влязох в университета със стипендия и ще уча медицина.

Направих няколко крачки и се озовах в полу-кухнята и полу-хола ни. Нека обясня. От лявата ми страна бе кухнята тип американска, а от дясната ми страна бе хола. Едната стена на всекидневната ни е в оранжево и на нея е стойката заедно с телевизора, отсреща има оранжев диван и два сиви фотьойла с малка масичка за кафе, третата стена е цяло стъкло с врата излизаща към терасата ни, която добороволно украсихме с цветя.

-Лиъм, какво търсиш тук?- Втурнах се в топлата прегръдка на най-добрият си приятел.

-Ев ми каза, че ви е нужна помощ и ето ме тук.- той се засмя и обви ръце около мен.

-Толкова се радвам да те видя!- усмихнах се за пореден път, преди да отида в кухнята за да настаня приборите.

Всъщност мебелите ни бяха в готово разположение, защото взехме апартамента преди две седмици и имахме време, за да го обзеведем. В края на коридора има три врати, тази от ляво е стаята на Евелин, тази по средата е банята, а тази от дясно е моята стая. Моята стая се състои от легло, бюро, гардероб и малка библиотечка с фотьол и разбира се малка тераса.

¶𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 [H.S]Where stories live. Discover now