//6 глава//

1.9K 79 28
                                    

Боже благодаря ти, че ме спаси от тази каша. Не мога да повярвам какво й е причинил онзи идиот. Ако само го докопам ще го смажа. Искам да го хвана за косата и да оскубя всеки един косъм от главата му. Ще го смажа на място. Ще го накарам да се моли да не е постъпвал така с най-добрата ми приятелка. Отворих вратата и пред мен беше... кутията с пица. Оу. Наведох се да я взема и видях сянка на фигура върху бялата кутия, вдигнах погледа си напред и видях крака в черни дънки. Изправих се бавно, проследявайки тялото от долу нагоре, и когато се изправих трябваше да погледна нагоре, за да видя... този идиот. Какво търси този идиот тук?

-О, не.- възкликна след като позна коя съм.

-Ти да не би да ме следиш?- ококорих очи.- Да, ти със сигурност ме следиш!- покрих устата си с ръка.

-Да следя момиче, което има по-малки гърди от мен? Не мисля.- той ме огледа отдолу нагоре.

-Брат ми казва тази шега. Той е на четири. Трябва да излезете някой път!- усмихнах се цинично.

-Хъ?- той се озъби.

-Сега ми кажи какво търсиш тук? Защото съм сигурна, че поръчах пица и не поисках идиот към поръчката.- усмихнах се фалшиво.

-Виж, момиченце...- той надигна ръката си готов да ме удари.

-Внимавай.- посочих го с пръст.

-Или какво?- той се приближи към лицето ми и се усмихна самодоволно.

-Ще те ритна толкова силно, че чак Гугъл няма да може да те намери.- аз също се приближих към него и се усмихнах ангелски.

-Хейли, какво става?- гласът на Евелин се чу и веднага насочих погледа си към нея.

-Нищо, Ев. Помниш ли като ти разказах за онзи ужасен ден?- попитах, а тя кимна.- Това е идиота, заради който си изкълчих крака.- направих крачка настрани, за да може да види идиота зад мен.

Тя ококори очи и ахна, веднага закри устата си с ръка и... познавам тази физиономия. Тя е наранена. Но какво общо има този идиот с нея? Обърнах се, за да погледна към къдрокосия, който се опитваше да я прегърне. За момент всичко заглъхна, буквално. Не чувах какво си говорят, бях толкова замислена, че изключих. Усещах как вената на челото ми се опитва да изскочи и тогава осъзнах какво се случва. Този идиот е онзи идиот, който се държеше като идиот с моята идиотка!

-Ти си онзи Хардин!- казах бавно, сочейки го с пръст.

-Да и?- попита ме напълно незаинтересовано.

¶𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 [H.S]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant