39 глава.

1.4K 61 8
                                    

Сряда. Днес има специален повод за празнуване. Двадесети януари, денят, в който Ев се е появила на бял свят. Колко по-прекрасно нещо от това да я изненадам и зарадвам. Бях се събудила преди половин час и си бях свършила сутрешната рутина, в момента избирах дрехи. Извадих една бяла риза, която се води рокля. Тя е три пръста над коляното и е изчистена без никакви детайли. Сгънах ръкавите си до лактите, отворих две копчета и оправих яката. Сложих си една дълга обица перо и едно топче обица на другото. Облякох черен чорапогащник и черните си боти с дебел ток. Завързах косата си на висока и стегната опашка и си сложих малко спирала.

Излязох от стаята си с усмивка. И взех закуската, която и бях приготвила. Бяха американски подпухнали палачинки с Нутела и ягоди, портокалов сок, едно яйце и бекон върху поднос. Завързах двата балона с хелий на подноса и тръгнах към стаята на Ев. Поставих една свирка на устните си и отворих вратата. Прозвуча шумното свиркане на свирката и бързо казах" Честит рожден ден", а после поставих подноса в скута и.

-Ти си уникална, Хейлс.- тя се усмихна сънено и нападна закуската.

-Знам.- усмихнах се и извадих малкото пакетче иззад гърба си.

-И подарък?- тя се усмихна още повече и го взе.- Ооо... нямаше нужда, Хейлс.- тя ме за прегръща, а после целуна и по бузата.

Гледна точка на Евелин:

О, боже мой! Не мога да повярвам! Хейли е уникална приятелка. Първо закуската в леглото, а после и този подарък. Отворих малката кутийка и отвътре излезе огърлица от бяло злато със син кристал. Тя ми го сложи и вече не можех да спра сълзите от радост.

-Честит рожден ден, Ев. - Тя ми се усмихна и се изправи от леглото ми.-Чакам те отвън, приготви се.- усмихна ми се и излезе от стаята ми.

Толкова съм щастлива, че не е забравила за рождения ми ден. Все пак не всеки ден ставах на деветнадесет. И не всеки ден имах такава уникална приятелка... всъщност всеки ден имах такава уникална приятелка. Усмихнах се на мисълта си и се изправих от леглото си. Отворих големите врати на гардероба си и започнах да избирам облекло.

Спрях се на тъмно розови къси панталони с висока талия, бяло лятно бюстие с камъни по сърце-образното деколте, дълги розови ботуши с високи тънки токове, бяло елече и дълги сребърни обици и огърлицата, която Хейли ми подари.

¶𝐏𝐞𝐫𝐟𝐞𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 [H.S]Where stories live. Discover now