9 - teddy bear

7.8K 502 399
                                    

"Bakın bizimkiler orada!" Bağırarak Jimin'e doğru koşturan Chaeyoung'la birlikte gülmeye başladık

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Bakın bizimkiler orada!" Bağırarak Jimin'e doğru koşturan Chaeyoung'la birlikte gülmeye başladık. Chaeyoung'un anlattıklarından sonra kısa bir şok geçirmiş ardından onun üstüne atlamıştık, şu anda da sevgililerdi.

"Bence bir saat falan eğlenelim. Çocuklarla takılırız sonrada kıyafetlerimizi değiştirip sahneye çıkarız olur mu?" İkiside beni onaylarken bense Jimin'in üstüne zıplamış olan Chaeyoung'a bakıyordum.

Şu an sahnede başka öğrenciler performans sergiliyordu büyük ihtimalle bundan sonra sıra bizdeydi. Bizim performans sergileyeceğimizi çoğunluk bilmediği için bütün okula sürpriz olucaktı.
Hatta bu yüzden performansdan önce kıyafetlerimizi değiştirecektik. Chaeyoung ve Jennie birbirine benzeyen beyaz taşlı büstiyerler giyerken, Chae altına siyah mini bir etek Jennie ise siyah şort giymişti. Jisoo mavi, üstünde zincir detayları olan bir askılı giymiş altına ise beyaz şort geçirmişti. Hepimiz genel olarak sahnede rahat etmek için ya bot ya da spor ayakkabı giymiştik. Şu an üstümüzde olan kıyafetlerimiz festivalin tadını çıkarmak içindi, sahneye çıkmadan önce kuliste kıyafetlerimizi değiştirecektik.

Bende üstüme mavi-beyaz karışımı bir büstiyer ve onun takımı olarak kısa bir etek giymiştim. Uzun, gri saçlarımı düzleştirmiştim, kızlarda benim gibi saçlarını açık bırakırken sadece Jisoo hafif dalgalandırmıştı. Koyu kırmızı bir ruj sürüp ilgiyi dudaklarıma çekerken kızlar genellikle makyajlarında gözlerini ön plana çıkarmışlardı. Sahne kıyafetlerimiz dışında şu anda da bir uyum içerisindeydik ve bu kesinlikle planlanan bir şey değildi.

"Kim Jennie şortunun devamı arkandan mı geliyor yoksa gelmiyor mu?"

Çocukların yanına gider gitmez bizim küçük eniştenin konuşmasıyla kedicikler dışında herkes gülmeye başladı. "Ne oldu kedicik Mart ayında falan mısın?" Yoongi göz devirirken herkes kahkaha atmakla meşguldü. Ne yapayım sevdiğimden uğraşıyorum hep.

"Saçmalama istersen festivaldeyiz ve buraya eğlenmek için geldik, benim tepemin tasını attırma yoksa atlarım üstüne!" Jennie'nin gür bir şekilde bağırmasıyla Yoongi şaşırsada bozuntuya vermemeye çalıştı. "Yenge çocuk korktu görmüyor musun?" Seokjin'in konuşmasıyla Jennie sırıtırken Yoongi ters bakışlar atmakla meşguldü.

"Ne giyersen giy." Anında geri vites. Yoongi'ye karşılık Jennie gülümsemiş ve eski haline dönmüştü, şimdiyse sevgilisine sırnaşıyordu. Fakat Jimin ve Chae'nin çatık kaşlarıyla birbirlerine bakmasından pek hayre alamet bir şey gelmeyecekti. "Size ne oluyor?"

"Jimin de eteğime çok kısa diyor."

"Tabii kısa şunun arkasına bak, üflesem uçuşa geçiyor!"

"Bakın Namjoon'u örnek alın biraz, gerçi siz daha hiçbir şey görmediniz fakat olsun." Kızlarla Jisoo'nun dediğine sırıtırken erkekler anlamaz bir şekilde bakmakla meşguldü.

"Evet, içkilerde geldi!" Hoseok'un yanımıza tepsiyle birlikte gelmesiyle çocuklar ıslık çalmaya başlarken bende içkimi aldım. Hepimiz gülerek içkilerimizi yudumlamaya başlarken Jennie saati sordu. "Dokuz buçuk." Tae'nin cevaplamasıyla birlikte kızlara döndüm. "Tamam daha bir saatten fazla zamanımız var, oyun alanına gidelim."

dimple / liskookNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ