Gökten Düşen Kitaplar

402 44 8
                                    


Merhaba!

Hem Wattpad yazarlarına hem de okurlara faydalı olarak bir çalışma ile geldik. Gel-dik? Tasarımcı ve yazar PenQueen ve 3 kitap kurdu arkadaşım ile güzel bir yolculuğa çıkmaya karar verdik. İnstagram'da bir blog turu sayfası açtık! Her hafta bir kitabın turu yapılacak ve yazara destek sağlanacak. Diğer turlardan farkı basılı eserler dışında, henüz basılmamış Wattpad kitaplarının da turunu yapacağız.


İg: goktendusenkitaplar


Peki bu nasıl işleyecek?


Her hafta bir kitap seçilecek ve o hafta boyunca hem takipçilerimiz hem de biz (4) kitabı okuyacak, bu süreçte kitaptan kesitleri özel tasarım afişlerimiz ile paylaşarak kitabın tanıtımını yapacağız. Evet, sayfada hem kitabı okuyup hem de daha çok kişiye ulaşması için kitabın tanıtımını yapacağız. Üstelik hazırlanmış bu afişler PenQueen'den hediye olacak!

Bitmedi! İsteyen okurlara ve yazarlara küçük sürprizlerimiz var. PenQueen ve bir diğer tasarımcımızın ellerinden çıkacak özel tasarım sürprizler olacak, merak ediyor musunuz?

Öyleyse kitabı okuduğumuz, tanıttığımız, sürprizler ve hediyeler hazırladığımız bu güzel yolculuğa katılmaya ne dersiniz? Dileyen herkes bizimle iletişime geçebilir. İster İG: goktendusenkitaplar adresinden dm ile, istersenizde Wattpad: @Pen_Queen ile iletişime geçebilirsiniz.


Sizce de kitabınızın keşfedilmesi için önümüzdeki fırsatları değerlendirme vakti gelmedi mi? Şemsiyelerinizi hazırlayın, kitap yağmuru başlıyor! Gökten düşen kitapları yakalamak için bir fırsat!

Unutmayın, ne kadar büyürsek o kadar büyürsünüz. Amacımız her iki tarafında destek alması.

Sizden ufak ricalarımız var tabii;

-Bu süreçte bize destek olmanız, yoğunluğumuzu maruz görmeniz ve taklitlerden kaçınmanız.

-Küçük bir şartımız daha var


İletişim için:-İg: goktendusenkitaplar

-Wattpad:Pen_QueenAyrıntılı bilgi instagram sayfasındadır.

Ufak bir duyuru daha, istekleri alınan tüm kitapların  kapakları hazır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ufak bir duyuru daha, istekleri alınan tüm kitapların  kapakları hazır. Sadece paylaşacağım. Muhteşem kapakları :D görmek için bekleyin. ^^

PENQUEEN Cover Design | OPENWhere stories live. Discover now