Ruh Düğümü | 95Busra

524 28 10
                                    

95busra   'in isteği... Güle güle kullan ^^

*Kapağı kullandığında açıklama kısmına ' Kapak tasarım: Pen_Queen ' yazmayı unutma.

* Hesabımı takip etmeyi unutma.

*Kapağı 1 AY kullanmayı unutma.

Kaliteli halini sana göndereceğim.

Merhaba!

Bir süre sonra sonunda tüm şartları yerine getirmiş ve harika kurgusu ile fantastik, olağanüstü bir kapak yapma isteğimi körükleyen bir istek geldi. 

Fantastik kapak yapma heyecanımı yine tasarımlarıma döktüm ve sonuç, bu renkli kapak oldu. Yazara, dark light arasında bir seçimin daha iyi olacağını düşündüm çünkü içinde pek çok ögeyi barındıran kapakların dark temasında yine o cıvıltıyı taşıması gerektiğini düşünüyorum. Tam arada, aynı zamanda epik fantastiği yansıtacak bir tasarım oluşturmak istedim. 

Renkleri kendim belirledim, göze çarpan ilgi çekici renkler olsun istedim. Kitabın dışarıdan kolaylıkla fark edilebileceğine inanıyorum. 

Aynı zamanda kapağın kurguya uyması için çok uğraştım. Anladığım kadarıyla kızımız bir Elf olarak farklı bir dünyaya düşüyor, bu yüzden iki dünya efekti vermesi için geçit gibi bir efekt kullandım. Elf sarayları, elf kulakları, büyülü ışıltılar ve koyu renk saç ekledim. 

Font ile birlikte bence çok güzel bir sonuç ortaya çıktı, sizin görüşlerinizi de almak isterim. Kapak hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PENQUEEN Cover Design | OPENWhere stories live. Discover now