İntikam-Salt | GulcinÇakar

503 32 28
                                    

gulcincakar in isteği... Güle güle kullan ^^

*Kapağı kullandığında açıklama kısmına ' Kapak tasarım: Pen_Queen ' yazmayı unutma.

* Hesabımı takip etmeyi unutma.

*Kapağı 1 AY kullanmayı unutma.

Kaliteli halini sana göndereceğim.

Merhaba!
 

Heyecanla bitirip, saatlerce uğraştığım videonun kaybolmasının hüznü ile paylaşıyorum bu bölümü. Biliyorsunuz ki, Achernar serisi ile başlayan kitap kapağı yapım aşamaları videolarıma bir yenisini daha eklemek için -yaparken resmen ter döktüğüm ve gerçekten manipi için çok uğraştığım- İntikam kitabının da videosunu çekmiştim. Kapak yazarın isteğine uysun diye her bir parçayı özenle seçip koymuştum, hem video hem kapak için saatlerim gitmişti ancak videoyu bir türlü kaydedemediğim gibi silindi. Gerçekten çok üzüldüm; çekim aşaması bile zorluyken bir de amatör tasarımcıların bile anlayabileceği şekilde programın her bir ayrıntısını anlattığım ses ve yazılarda eklemiştim ama şimdi hepsi gitti. 

Video dün akşam silindi ancak şimdi bile geri getiremediğim için artık uğraşmamaya ve yazarı bekletmemeye karar verdim ve şimdi kapağı paylaşıyorum. 


Kapak, yazarın künyesinde bahsettiğine birebir uysun diye kolundan tırnağına, bıçağından kalbine tamamen ekleme çıkarma yolu ile oluşturuldu. Sağ kol, kalp, sol kol, bıçak saç, gözyaşı, kanlar... Hepsi sonradan ekleme.  Ben sonuçtan memnunum, bence  yazarın isteğine çok uygun ve yazarın seveceğine de eminim. Sizinde yorumlarınızı bekliyor ve bir sonraki kapakta sorunsuz bir video çekimi olmasını umuyorum. ^^



Kitap kapağı istekleriniz için '*YENİ İSTEK ALIMLARI*' bölümüne bakınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kitap kapağı istekleriniz için '*YENİ İSTEK ALIMLARI*' bölümüne bakınız.

Yazarın isteği neydi? 'Son zamanlarda aklıma bir elinde kan damlayan kalp, diğer elindeyse bıçak tutan Cara'nın kalpli elini öne uzatması var ama bu olmazsa kendi hayal gücüne göre takılabilirsin, ben sana güveniyorum ^^

PENQUEEN Cover Design | OPENWhere stories live. Discover now