AG: Yaşam Üçgeni | Adel Özkan

536 40 44
                                    


 adelozkan 'ın isteği... Güle güle kullan ^^

*Kapağı kullandığında açıklama kısmına ' Kapak tasarım: Pen_Queen ' yazmayı unutma.

* Hesabımı takip etmeyi unutma.

*Kapağı 1 AY kullanmayı unutma.

Kaliteli halini sana göndereceğim.

Merhaba!

Yine karaktersiz olan ve yapmaktan çok hoşnut aldığım güzel bir kapakla geldim. İsteği görür görmez 'Ah! Tamda yapmak istediğim tasarım!' deyip hemen görselleri toplamaya koyuldum. Tabi gelin görün ki, kapağa uyan görsel bulmak çok zordu. Bu yüzden bende her detayını kendim yaptım. Üçgenler, çerçeve, şato, yıldırımlar ve arkadaki karanlık gökyüzü ve deniz tamamen kendi eklemem, yapımım. 

Üçgenler, şato ya da çerçeve detaylarının yapımı çokta zor değildi ancak yanan yılanı yapmak bir hayli vaktimi aldı. Yılan, küçücük gerçek bir yılandı. Bende onu kese kese üçgenin etrafına sarılmış hale getirdim. Uzatmak ve üçgene uyacak şekilde kıvrım eklemek gerçekten çok zordu. Altın efekti verdikten sonra da alevleri ekledim ve kapağın ana unsuru oluştu. Bence hem yazarın isteğine uygun, hemde gerçekten güzel bir unsur oldu. Kapağın en güzel detayı, sizin düşüncelerinizi de bekliyorum. 

Font konusunda çok kararsız kaldım, üstüne birde yoğun bir dönemime denk geldiği için en son bunda karar kıldım. Lütfen bana font önerin. 

Bu kapak içinde bir yapım aşaması çekecektim ancak Salt serisinde yaşadığım sorun beni gerçekten yordu. O yüzden saatlerimi alan bu kapağa video çekemedim ama talep olursa yapım aşamasını gif şeklinde ayarlayabilirim. 

Neyse, işte o kapak... Görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın!


 Görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PENQUEEN Cover Design | OPENWhere stories live. Discover now