44

1.4K 49 6
                                    

Ik bel aan en wacht ongeduldig tot ze eindelijk open doet. Als ze eindelijk de deur openmaakt, geef ik haar de kans niet om de deur dicht tr slaan. " dat heeft geen zin meer" zeg ik als ze weg wilt lopen. "Laat me met rust safouane" hoor ik haar zalige stem zacht zeggen. " ik kan het niet"

" ga gewoon weg en kom niet terug" Zegt ze terwijl ze me niet aankijkt. " zeg dat terwijl je mij recht in mijn ogen aankijkt" zeg ik gefrustreerd. Ze zegt niets maar kijkt me wel aan. " hoe moet ik dat in hemelsnaam bewijzen" vraag ik haar met een frons. " want waarom zou jij in hemelsnaam voor mij kiezen inplaatsvan Nisrine of alle andere miljoen mooiere dames op de wereld, en bovendien haatte je mij toch? Hoezo veranderde alles in een mum van tijd?" Vraagt ze eigenwijs wat haar best goed stond aangezien zij altijd op haar eigen houtje staat. "Lillyah ik laat het hierbij ik moet bovendien zaken regelen" zeg ik als ik haar vraag wil ontwijken. Ze kijkt me pisnijdig aan wat echt grappig was maar ik liet geen emoties zien.

Lillyah :

Ik liet me uitgeput op de bank vallen als ik de deur eindelijk dicht hoor vallen. De klootzak is eindelijk weg. Ik sluit mijn ogen voor even terwijl ik mijn haren in een knot zet. waarom beantwoord hij nooit mijn vragen? Is dat zooo moeilijk!

Ik zet (nog steeds nijdig) de tv aan. In de hoop een leuke soap serie te vinden waar mijn gedachtes van afdwalen..

Zijn licht in het donkerWhere stories live. Discover now