~ 35 ~

926 69 2
                                    

O měsíc později


 

„Jste si jistý, pane Dungu?“ zeptal se Tae znovu. Jimin mu nakukoval přes rameno, ač nebyl z toho, co vidí zrovna v pohodě. Sám by něco takového nezvládl. Muž, dobře o dvacet let starší než on přivřel oči, jakoby se zamyslel, zatímco prováděl znovu stejný úkon jako před chvílí. Jeho paže se téměř po loket nacházela v Lelině zadku a Jimin se na to snažil nedívat, jenže celá situace byla tak fascinující.

„Ano a všechno se zdá v naprostém pořádku. Gratuluji,“ usmál se veterinář Dung a konečně vytáhl ruku ven, načež se Jiminovi podivně ulevilo. Tae měl podezření už několik týdnů, nebo možná spíš zbožné přání, ale dnes to měli konečně potvrzené. Leli bude za jedenáct měsíců matkou.

„Tak jak?“ připojili se k hloučku i Jin s Jungkookem a Tae šťastně přikývl.

„Podařilo se. Díky moc všem!“ každému věnoval vděčný pohled a jako posledního si nechal Jimina. „A tobě obzvlášť,“ přitáhl si ho do náruče a políbil.

„Proč mně obzvlášť? Vždyť jsem z toho udělal hororovou vzpomínku,“ bránil se tmavovlásek, ale koutky mu cukaly a ostatním též.

„Přesně tak. Udělal jsi z toho něco, na co nikdy nezapomeneme,“ poplácal ho Jin po rameni a všichni se zasmáli. Veterinář se s nimi rozloučil a odešel, že se na klisnu přijde podívat zase za pár týdnů a Tae si Jimina vzal stranou.

„Byl to nejhorší a zároveň nejkrásnější den v mém životě. Za to jsem děkoval,“ vysvětlil předák šeptem, aby ho nikdo další kromě Jimina neslyšel. Druhý mladík chápavě přikývl a na pár krátkých chvil se vtlačil do Taeho objetí.

Byl to úžasný čas, jak jen pro zamilované může být, protože jej trávili spolu. Protože si mohli být neustále nablízku a také si to náležitě užívali.

Nejen Tae a Jimin se těšili na návštěvu veterináře. Jungkook byl už pár dní zpátky v práci, ale Taehyung mu nařídil, aby se ještě šetřil a dokonce ty dva nechával spolu samotné. Noci trávil Tae v Jiminově pokoji, ani jednou od té první nevynechal. Ve stáji se snažili být zodpovědní, ale ne vždy to šlo. A také jim velice pomohl brigádník, kterého poslala agentura. Předák ho nakonec přijal nastálo a dal ho k ruce Yoongimu.

*

Den po zjištění, že je Leli březí se Jimin probudil dřív. Nejprve se pokochal pohledem na spícího Taeho, políbil ho na tvář a vstal. Zabalený pouze do županu se vypravil do kuchyně, že připraví svému milenci snídani do postele. Měl na to spadeno už pár týdnů, ale nikdy se nevzbudil takhle brzy, aby překvapení mohl zrealizovat. V kuchyni narazil na Mari.

„Dobré ráno, Mari,“ pozdravil a hospodyně mu věnovala vřelý úsměv.

„Dobré ráno, pane Jimine.“

„Jste tu dnes brzy,“ zkonstatoval mladík a žena přikývla.

„Dělám náročný oběd. Maso se bude dlouho péct. Smím vám nějak pomoct?“ nabídla se. Nemělo smysl před hospodyní mlžit, všichni už o něm a Taehyungovi věděli, takže upřímně řekl, co má v úmyslu.

Pride /vmin/✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat