6.kapitola školní den Pondělí

170 9 7
                                    

A rovnou do třídy dneska máme výuku jako na normálních školách a strašně se těším na další dny. První hodinu máme Matiku a ta mi jde. Bylo tu pár příkladu: 1000+500=1500, odmocnina od 169,225,196,144,121 což je 13,15,14,12,11 a nemohl chybět 6x3 z čehož jsem nemohla protože jsem poradila u všech příkladů i 6x3. Čuměli na mě jak na největšího maga na světě.

(Nejlepší )
Matika skončila a začala Ajina a ta vypadala jako......  HODINA AJINY.
To ste nečekali a nečekali jste ani to že vím že jsem v příběhu, já vím vše i to jak vypadala první kapitola pohledem Verčy: nemohla jsem si pomoct a tak sem začala 'hey Pavlo.' Zopakovala jsem to tak pětkrát ona na mě totálně nasraná Zařvala. 'co chceš?' A ja že ha ha chci jen pomoc z balením a ona klidněji ale ne moc klidněji řekla že my pomůže.
   Jo a abyste my uvěřili že vím všechno tak ti povím že se podíváš za sebe něco tam je, něco nebezpečného. Otoč se. Nech to bejt možná jsem to jen já a možná vrah co tě zabije. No zpět k příběhu. Další je čeština takže s představ hodinu češtiny s učitelkou která zažila obě dvě světové války je to komunistická svině a každého ve třídě minimálně jednou praštila nějakým klackem, je totálně nasraná a   Jeff z ní  má strach. O co že je příbuzná z Hitlerem a s Stalinem. Co dál, Fyzika tam naopak je mladý mýlí učitel který je anděl a to vím že je protože jsem ho viděla když sem byla u babičky. Oběd je dokonalý a hezky jsme si z Maskym, Hoodym, Tobym a Jeffem popovídali a neuvěříte co jsme měli k obědu.... pavouky a ano holky jančily že to nesežerou a tak jsem měla tři porce navíc. Mimochodem Jeff dal svou porci Hoodymu a Masky Tobymu. Verče a Jule by to s Hoodym a Tobym neklapalo nevím jak jim to vydrží ale to patří do konce příběhu a ne sem. Což mě přivádí k tomu je tahle kapitola už končí tak dávám slovo spisovatelce Ledkaridka aby vám něco řekla.

Ahoj, předem chci upozornit že na tuhle kapitolu nejsem tak moc hrdá jako na ty předchozí, ale to nevadí nevím co psát o pondělním dnu tyto věci známé ze školy. Tak se chci zeptat zdali bych mohla pondělí přeskakovat? Pondělí by v knize bylo zmíněné jen kdyby se dělo něco moc zajimaveho. A často budu přeskakovat nepoctatny děj.

Creepypasta SchoolWo Geschichten leben. Entdecke jetzt