13. kapitola Komplikace

121 4 2
                                    

Jsem zase pracovně a vratila jsem notes na jeho misto, už jsem chtěla opustit kancelář když v tom slyším. "Slendy, kdo byla ta sexy holka co tu s tebou byla?" "To byla Pavla Ř++++ pokoj 13. Víš všiml jsem si že nad ní slyntá každý, víš přední předstírají že nic, ale já vím že by s ní nejraději mr**li. Asi bych to neměl říkat, ale všiml jsem si že když závodila s Sandrou, Masky, Jeff a Dark jí čuměli na prdel, o co že je to naprostá ku**a ta bi ti to dala klidně hned." "Tak to je naprosto ideální!" Vykřikl offendman a já se se slzami v očích teleportovala pryč za nima. "Masky můžu s tebou mluvit?" "Jo proč né?" Odešli jsme na chodbu. "Hele v kanclu mně napadlo co si o mě myslíš. Předem te varuji nelži já to poznám." "Hele to je těžký. Si hezká, chytrá a talentovaná, ale příjdeš mi taková chladná, tím myslím bez emocí. Jsi ty a to je na tobě hezky. Normální holky by s masem ve vlasech nešly nikam a ty ho tam máš ještě teď." "Díky toho si vážím." Usmála jsem se, ale pořád my to vrtalo hlavou.
Mezitím v mím pokoji
"Pavlo jsi tady? Chci s tebou mluvit." Řekl jsem. Nic se neozívalo tak sem šel prozkoumat kde je, problém byla fuč. Teleportoval jsem se na chodbu a zeptal jsem se Jeffa. "Jeffe už jste někoho dneska zabili?" "Ne." Odpověděl mi. "Tak ti jeden student zmizel z pokoje." "Kdo?" "Pavla." "Není u sestry." "Není, i Verča s Julou zmizela." "Najdeme je. Liu, Bene, Sally pojďte se mnou. Jane a Nino najděte Pavlu, Verču a Julu. Chci je živý. Lidi půjdem pro Maskyho, Hoodyho a Tobyho. " řekl Jeff.
Pohled Jeffa
Běželi jsme za kluky a začali jsme bušit do dveří a slyším jen: "Dohajzlu už jde na nás. Kdo tam je?" Hned jsem odpověděl. "Jeffos dí killeros, homoklada liuos, benos vody bojos a sally alias plyšový medvídek." "Jo Jeffe pojď dál." Otevřel jsem dveře a co nevidím. Pavla, Veronika a Julie jsou tam. Malém jsem dostal infarkt. "Jak se sem dostali?" "No to by nás po pravdě taky zajímalo." "Počkat ty dokážeš i víc než se jen manipulovat s gravitací. Že jo?" "Co to do prdele je? Já myslel že se jen teleportuje." "Tak to dává smysl. Ale jak?" "Neřeš to a přečti si tohle. Mluvit krev, mlčení vražda.":3 Chvilku mlčel a pak to předal dál až přišla řada na Sally. "Tušila jsem to. Slendy by školu neotevřel veřejnosti."

Creepypasta SchoolWhere stories live. Discover now