11.kapitola co to dohajzlu je? a mé "geniální" nápady

140 5 9
                                    

odcházím z místnosti a zrak mi padne na knížečku opodál. v noci to musím prozkoumat! v pokoji si začnu čmárat po ruce a kreslit po papíru. slíbila jsem si že tu holčinu nebudu řešit ,ale já si jí musela nakreslit vypadala skoro jako robot. možná to jen babička testovala stvoření funkčního robota. asi se mi jí podařilo nakreslit.

za tmy jsem "šla" k slendermamovi do kanclu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

za tmy jsem "šla" k slendermamovi do kanclu. No popravdě jsem se teleportovala tam, čmajzla knížku a teleportovala se spátky do pokoje asi to byl plán akcí zarazilo mě to co tam bylo napsaný.
První test turnaj
Druhý test přežití Japonských legend
Třetí test přežití SCP
Čtvrtý test přežití creepypast a Proxy
Tak no nestravim.

Asi vám budu říkat rampoušky. Čili mé milé rampoušky dnes sem se rozhodla se vás zeptat zdali mám začít psát další regradovány příběhy a nebo chcete abych nejprve dopsala tento. Pokuď vás tento příběh baví a proto nechcete další tak nemějte strach i tak budu pokračovat v tomhle jen chci vědět zdali mám psát víc knih průběžně nebo se soustředit na jednu. Také mě napadlo že bych mohla víc důležitějších postav. Budu rada za váš odborný názor to je pro tuto kapitolu vše.

Creepypasta Schoolजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें