LGBT

14 1 0
                                    

lgbt komunita je v posledních letech velice populární. Lesby, gayové, bisexuálové, transsexuálové. Čtyři nejznámější orientace (kromě hetero), které se v poslední době rozrostly do celého světa.

Já nemám ve zvyku odsuzovat lidi. A proto neodsuzuji ani lidi této orientace. Spíše naopak. Plně to podporuji a snažím se řídit jejich heslem ~láska je láska~

Ale poslední dobou mám víc a víc pocit, že někteří lidé se nevydávají za to co jsou. Přijde mi že v posledních letech se to stal spíše trend. Někteří lidé kvůli popularitě předstírají že jsou třeba bisexuálové. I když tomu tak není. Neříkám že všichni nám lžou, to vůbec. Ale myslím si že tak 40% lidí co se vydávají za LGBT, tak nejsou. Chtějí jen někam ,,patřit" a chtějí být zajímavý. Pokud vám nějaké desetileté dítě řekne že je gay nebo lesba. Tak já osobně bych mu moc nevěřila.

I já jsem si jednu dobu říkala jestli náhodou nejsem bisexuálka. Ale po nějaké chvíli uvažování mi došlo že je to blbost se jen tak rozhodnout. V jednom filmu jsem zaslechla větu ~dokud to nezkusíš, tak o tom budeš vždy pochybovat~

Tady je něco co bych doporučila lidem, kteří jsou s tímhle rozhodnutím na vážkách.

1. Pořádně si nastudovat co ta orientace vlastně znamená.

2. Zavzpomínat na minulost a uvědomit si, které pohlaví vás za ty roky více přitahovalo.

3. Vybavit si třeba nějaké herce či zpěváky. A porovnat jestli vás více přitahují holky nebo kluci.

4. Když už jste přesvědčeni asi na 70%. Tak pak vás čeká ta nejtěžší část. Někoho si najít.

5. Prohlubujte mezi sebou vztah. Může to začít třeba jen kamarádským psaním. A skončit vášnivou láskou. Třeba to nevyjde a vy pochopíte že nejste té orientace a jste jen hetero. Samozřejmě když vám nevyjde vztah tak to hned nemusí znamenat že jste špatně orientace!

Vše je to o pocitech. Musíte cítit ke komu máte větší sympatie. Musíte se řídit vlastním srdcem a né cizími řečmi...

Dnešní doba si žádá pochopeníWhere stories live. Discover now