Dnešní mládež

8 1 0
                                    

Buďme k sobě upřímní. Naše generace je zkažená. Ano, bohužel tomu tak je. Je mi hodně špatně z dnešní generace a z toho jakým způsobem žije.

Pojďme si popsat takovou tu ,,Basic Bitch" kterou můžeme potkat na každém rohu: Je jí tak 13 let, ale její make-up jí přidá asi 3 roky navíc. Postavou se podobá reklamním modelkám. To myslím asi tak, že si vezme co nejužší džíny aby jí to udělalo co nejdokonalejší zadek. Podprsenka značky Calvin Klein nesmí chybět, ale jen s vycpávkami jinak by byla jako přistávací dráha. Nejlépe crop top, aby poukázala na své ploché dětské bříško. A u pusy cigaretu.

Ano je to smutné že dnešní děti se chlubí tím že kouří. Buď mají u pusy cigaretu nebo elektronickou cigaretu značky iqos. Protože si myslí, že když v elektronkách není nikotin tak je to zdravé. Ale to není pravda. Je tam tolik chemických látek až byste se divili. Které jsou možná i horší než nikotin.

Pokud jste v nějakém takovém věku a rozmýšlíte se nad tím že by jste začali kouřit, tak si přečtěte tohle: Když přestanete kouřit, tak až po 20 letech vám budou fungovat plíce jak nekuřákovi.

Tudíž když si ve 20 letech řekněte že s tím přestanete, tak váš organismus bude ještě dlouhých 20 let vypadat jako by jste kouřili.

Ale abychom se vrátili k původní myšlence. Tak je tu velice důležitá věc, která nechybí žádnému puberťákovi z tohohle století.

Ano správně, je to MOBIL dámy a pánové. Mobil má téměř každý, ale dnešní děti ho nepovažují jen za věc. Pro hodně dětí je to i kamarád a jejich miláček. Proto jsou děti v téhle době více asociální než před 30 lety. Teď se děti baví prakticky jen přes telefony a v reálu si nemají co říci.

Nechci tu na mobily házet špínu, protože můj mobil je taky takový můj miláček. A to je špatně. Proto se ho snažím omezovat, ale jde to velice těžko. Ať už hry, hudba nebo sociální sítě nás k tomu drží jako přikované. A my nevíme kdy říct dost.

A více co to je? Závislost! Ano jsme závisláci. Ať už na Fortnite, Instagramu, YouTubu a nebo na Wattpadu. A to je hodně špatně.

Lidé byli stvořeni pro pohyb a ne pro to aby jen seděli a koukali do displeje. Ale to dnešním teenagerům nejde vysvětlit. Je jim to fuk. A jejich rodiče jsou rádi, když je dostanou na chvíli z domu pryč.

Je mi smutno z toho že já jsem si v dětství hrála s panenkama a dnešní děti si hrají s mobilem. Že jsem chodila na hřiště a hrála hry a dnešní děti hrají hry jen na počítači.

Je jasné že pokrok jde dopředu. A já jsem za to ráda, ale kdy bude mít lidstvo to pohodlí, kterého chce dosáhnout? Kdy? Bojím se že nikdy. Lidé jsou moc pohodlní na to aby jim tohle stačilo. Budou chtít stále víc a víc. A až přivedou lidstvo do záhuby...

Dnešní doba si žádá pochopeníKde žijí příběhy. Začni objevovat