•FİNAL•

21.9K 1.1K 593
                                    

Utku'dan

"Hayatımda geçirdiğim en güzel 3 yılı geçirdim. Bu 3 yıl içerisinde bir an bile senin yanında olduğum için pişmanlık duymadım güzelim. Hayatımı ertelediğim, tam 2 kez seni bulan hastalığına karşı savaşan seni sevmeyi bırakmadığım için gram pişmanlık duymadım. Bir gün mezarının başında ağlayacağım aklımın ucundan geçmezdi. İyileşeceğine o kadar çok inanıyordum ki. 1. kez kansere yakalandığını öğrendiğimde seninle beraber savaşırsam bu hastalığı yeneceğine adım gibi emindim. Yendin de. Kanserden kurtulduğunu öğrendiğin zamanki yüzündeki mutluluğu asla unutamıyorum. 2. kez kansere yakalandığını öğrendiğin zaman yüzünde oluşan o hüznü de. "Yapacağız." dedim. Beraber savaşırsak bu seferde yeneceğiz bu lanet şeyi dedim. Asla ümidimi kaybetmedim. Ama olmadı be güzelim. Cansız bedenini karşımda duran mezara gömerken seninle ne kadar çok anı biriktirdiğimizi fark ettim. Asla unutamayacağım anılar. Söylesene güzel gözlüm, her güldüğünde yanağında çıkan o gamzeni nasıl unutacağım ben? Ben seni nasıl unutacağım?

Sanırım artık unutmama gerek yok. Yanına geliyorum. :)"

Utku titreyen elinden kalemi bıraktı. Yazdığı kağıdı bir mektubun içine koyup sevdiğinin mezarına doğru yaklaştı. Gözyaşları yüzünden önünü göremiyordu. Güçlü değildi. Bu hayatta değer verdiği 2 kişi de gitmişti. Artık gerek var mıydı yaşamaya? Vardı. Her şeye inat yaşaması lazımdı. Ama o yapamazdı. O herkes gibi güçlü değildi.

Mektubu mezarın üzerine bıraktı. Üstüne de toprak attı. Mektubu mezara gömmüştü. Belki okurdu bu mektubu sevdiği.

...

Son kez kaldırdı mavi gözlerini geceye. Yıldızlar onu izliyordu. Oyunun başlama saati gelmişti. Veda etmenin saati gelmişti.

Kollarını açtı. Rüzgarı hissetti. Kendini önündeki yüksek boşluğa bırakmadan önce yıldızlara doğru fısıldadı.

"Geliyorum sevgilim. Öpmeye doyamadığım gamzeni öpmeye geliyorum. Bakmaya doyamadığım gözlerine bakmaya geliyorum. Hissetmeye doyamadığım dudaklarını hissetmeye geliyorum. Tutmaya kıyamadığım ellerini tutmaya geliyorum. Seni çok özledim."

•••••

Hikayeyi daha fazla uzatmak istemedim. Çok iyi yazamıyorum zaten. Başlarda kızın kanserden kurtulup sevdiği ile kavuşacağı bir son hayal etmiştim. Ama mutlu sonlar her yerde. Mutsuz sonlardan nefret eden biri olarak mutsuz son yazdım. Umarım hikayemi beğenmişsinizdir. Sizi seviyorum.

xoxo


KANSER • TEXTINGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin