Bölüm 19 " Ve küçük soytarı, prensin kalbini çalar."

14.5K 901 756
                                    

-Medyada Sehun için ( yani Luhan gittikten sonra Sehun) yaptığım video var izlerseniz sevinirim :) Kapağımızda değişti nasıl ama? Yapım kendime aittir neyse -_- 

---------------------------------------

Dediğim şeyle herkes gözlerini pörtleterek bakarken nerede yanlış yaptığım konusunda hiçbir fikrim yoktu. Minik insancıklar bana *nekadarmalbirpalyaço* gibi bakarken *götümüyiyinsiz* bakışı ile karşılık veriyordum. 

Sehun ise durumu kurtarmak için kendini şekilden şekle sokarak konuşmaya başladı.

"Merabaaaaaaaaaaaaaa!!! Haydi oyun oynayalım mı?" Tabi oyun lafını duyan minik canavarlar durur mu ? Asla! oturdukları yerden zıplayarak kalkarken Sehun ile oyun oynama fikri bana bile oldukça cazip geliyordu. 

Ouvv!! Böyle kutu kutu pense oynarken arkasını dönse güzel, biçimli poposunu izleyip fantaziler kursam.. 

Ağzımın suyu mu akıyor ne?

Parmağımdaki ipin çekiştirilmesiyle sevgili seksi doktorumun üstüne atlayan  2 kızı görmem bir olmuştu. Geleceğin kalt- neyse henüz küçükler bu lafımı daha sonraya saklayacağım. 

Aramızdaki ip sayesinde bir o yana bir bu yana sürüklenirken küçük çocuklar benden çok Sehun'la oynuyorlardı. Onun üstüne çıkıp onunla tepişiyorlardı. 

Kıskanmıştım.

Hemde çok.

Sehun'u mu? Derseniz hayır.Yani tamam o küçük sıpaların ona dokunma ihtimali bile beni deli etse de Sehun kadar rahat olmak istiyordum. Düşüncelerim bir anda kendimi yerde bulmamla son buluştu.

Tanrı aşkına kim oturdu üstüme? Ah ölüyorum!!! 

Sehun, bebeğim hadi bi suni teneffüs yap! 

"Benimle oyna!!!" 

Ha?! 

Kafamı kaldırmamla Sehun'un küçüklük haline benzeyen bir çocukla karşılaşmam bir olmuştu. Aynı Sehun lan? Çenesi, yüzü, gözü! 

Tanrı aşkına zamanda yolculuk yapıp Sehun'un bebekliğine mi geldim acaba? Ay ne güzel olurdu böyle tombiş tombiş yanaklı bir Sehun. Hıaa!! 

Çocuk inatla üstümde tepinirken, bu sırada Sehun'un benden çok daha uzak bir köşede küçük bir kızla oynadığını gördüm. Ve tabi bu arada aramızda kırmızı ip çoktan yok olmuştu.

Hain Sehun! 

Beni burada küçük canavarın altında bıraktı hemde beni küçücük kızla aldatıyor! 

"Haydi oyna benle!!! " 

Tepinme yavrum,

Dur yavrum,

Zıplama yavrum! 

Onu üstümden alarak yanıma oturttuğumda hemen üstümü toplayıp Sehun'un yanına gitmek için ayaklandığımda küçük Sehun minik tombul parmakları ile küçük kuş parmağımı kavramıştı.

"Duy lütfeyn. Oyna benimle" 

Ufak Sehun bana dolu gözlerle baktığında ne yapacağımı şaşırmıştım. Burada onlarca çocuk varken neden bir anda benim üstüme atlamıştı kı? 

Hayır yani neden anlatsana biraz.

Yani şurada Sehunla evcilik oynayan kızın üstüne atlayıp vatana millete yararlı olacak canavarlar yapabilirlerdi. Benimkisi yalnızca ufak bir fikirdi. 

Can We Start With KISSING?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin