Anımsama

3.1K 100 32
                                    

Her şeyi hatırlıyorum. Sasuke'nin bana söylediği her şeyi.

Sinir bozucusun.

Şok olmuştum. Fakat suçlanacak kişi bendim. Yük olarak taşınması, hakkında bahsi bile geçilmeden bırakılması daha iyi olacak konular vardı. Gerçekten sinir bozucuydum.

I-ıh, bu mantıklıydı.

Sen gerçekten... sinir bozucusun.

Sasuke'nin köyü terk ettiği zamandı. O zaman bu, benim için de şok ediciydi. Ama o bununla devam etti: Sakura...

Teşekkür ederim.

Ve bu beni gerçekten kurtardı. Sadece şu "teşekkür ederim." Bundan sonra köyden ayrıldı ve o günden sonraki gün, ondan sonraki gün ve o günün ertesi günü de onu görmedim. Ama bu "teşekkür ederim", bana Sasuke'ye inanmam için güç verdi.

  Korkunç bir savaş olmuştu - hayır, korkunç kelimesi adalet ile ilgili değil. Dünyayı yok etmeye yakın bir savaş olmuştu ve Sasuke, takım 7'ye geri dönmüştü.

Savaş bittiğinde, bir yolculuğa çıktı. Ona, onunla beraber gitmek istediğimi söyledim, ve bana "Benim günahlarımla bir ilgin yok." dedi. Ama şöyle devam etti: Belki başka zaman.

Teşekkür ederim...

Ve alnımı dürttü.

"Belki başka zaman." "Teşekkür ederim." Bu kelimeleri kalbimde defalarca tekrar ettim, dürtmenin verdiği his ile birlikte.

"Sinir bozucusun." ile başladık ve tüm bu yolu "Belki başka zaman." yapabildik. Bunun hakkında ne zaman düşünsem kalbim bir şekilde ısınıyor.

Sasuke. Şu an neredesin?
Sasuke.
Ben? Şu an, ben...

ꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤꕤ

Medyada yazan şey 'anımsama' bu arada. Resimi nasıl düzenleyeceğimi bilemediğimden, doğrudan resmin kendisini koydum.

İlk defa bir çeviri kitabı yayınlıyorum, çok gerginim... Eğer çeviride bir yanlışlık yaparsam özür dilerim, kusuruma bakmayın lütfen. İyi okumalar.

Sakura Hiden: Bahar Esintisinde Sürülen Aşk/Türkçe ÇeviriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin