Special part 1/3

2.4K 91 15
                                    

-Samuel-

S pootvorenými ústami som sledoval rôznofarebnú zmes svetiel ožarujúcu tmavé priestory nočného klubu.

Moje uši ihneď naplnila hlasná hudba ohlušujúca obrovskú tanečnú plochu pred nami, rovnako ako aj prednú časť klubu tvorenú barom a niekoľkými boxami, určenými na sedenie.

Pohľadom som zachytil Daniela s Jamiem kráčajúcich za nami, než som pozrel naspäť na Calluma mieriaceho k prázdnemu stolu neďaleko od pódia a doposiaľ nespúšťal ruku z tej jeho, snažiac sa nestratiť v dave všetkých tých ľudí naokolo. Spoločne sme sa posadili na dve mäkké pohovky oproti sebe.

„Tak? Čo hovoríte? Paráda, však?" Pýtal sa nahlas Callum, snažiac sa prehlušiť hlasnú hudbu v pozadí, zatiaľ čo jeho oči žiarili nadšením.

S Jamiem sme len zľahka prikývli, moment pred tým, než vedľa nášho stolu zastala sporo odetá čašníčka v čiernom tielku a latexovej sukni rovnakej farby so širokým koketným úsmevom na perách.

„Čo vám môžem ponúknuť, páni?" Spýtala sa s nemravným pohľadom a krátkym skusnutím spodnej pery, jasne tak rozšíriac ponuku.

V duchu som prekrútil očami a radšej ani nevnímal Callumovo a Danielove objednávanie nápojov.

Na druhú stranu, asi som niečo také mohol očakávať už pri vstupných dverách. Väčšina ľudí naokolo bola rovnako sporo odetá a poväčšine i ožratá. Človek mohol pravdepodobne iba čakať, kedy sa toto miesto premení na nejaké verejné orgie.

Za normálnych okolností by som už dávno utiekol, no po prvé som vedel ako nadšení z toho ostatní boli, a po druhé, v prítomnosti Calluma som nemal dôvod obávať sa.

„Ešte niečo?" Spýtala sa opäť s omámeným pohľadom v očiach dievčina vedľa, nespúšťajúc pohľad z tých dvoch na kraji.

„To bude všetko." Vyhŕkol Jamie s falošným úsmevom.

Len čo sa slečna so sklamaným výrazom obrátila, venoval jej znechutený pohľad a jemne si premnol spánky, na čo sme sa všetci zasmiali.

Daniel pohladil Jamieho po vlasoch a venoval mu kratšiu pusu na pery, zatiaľ čo ja som sa oprel o Calluma a spokojne vydýchol.

Netrvalo dlho, kým vyškerená čašníčka zavítala naspäť k nášmu stolu, tentokrát i spolu s nápojmi, neodpustiac si zopár posledných zvodných pohľadov.

Venujúc pozornosť radšej zvláštnej svetložltej tekutine v pohári, som sa po chvíli zvedavo spýtal Calluma: „Čo to je?"

Nechápavo som krútil pohárom, rozvirujúc tak zvláštnu tekutinu v ňom a po chvíli si zľahka pričuchol, ihneď rozšíriac svoje oči poznaním. Nepríjemný zápach ma prinútil zvraštiť nos, čo u ostatných vyvolalo krátky smiech, na čo som nechápavo stočil pohľad ku Callumovi.

„Vieš, že som nikdy nepil." Hlesol som s jemným zamračením na tvári, nechápajúc či po mne skutočne chcú aby som to vypil.

„Mysleli sme, že by si to mohol skúsiť, keď už sme tu." Povedal Jamie neisto, venujúc mi ospravedlňujúci pohľad, na čo som povolil svoju zvraštenú tvár a zľahka vydýchol nahromadené napätie.

DIFFERENTWhere stories live. Discover now