21. BÖLÜM

1.6K 121 63
                                    

Selamlar, nasılsınız. Ben iyiyim demek isterdim ama geçen haftalardaki lanet bir diş ağrısı  yaşadım. Kafamı duvara vurup parçalamak fikri  bana hiç bu kadar mantıklı gelmemişti. Ki ben migreni olan ve bazı dönemlerde migrenden çıldıran bir insanım. Ağrı kesicilerle morfin vurulmuş gibi sürekli uyur haldeyken bölümü biraz geciktirmiş olabilirim. Önümüzdeki 3 haftayı atlatırsam kurtulacak olduğumu da söylemem gerek. Aynı anda 4 yerde olup 44 işi yapmam gerekiyor ama olsun ben bu günleri de atlatırım.

Bölüm Şarkıları
Edis- Buz Kırağı

***

Fatih planın kendisine düşen kısmını halletmişti. Simay'ın desteği sayesinde iki muhafızı da etkisiz hale getirip Batuhan'ı kızların yanına göndermeyi başarmıştı.

Berrak ve Gülşen ise sabahları yaşadığı bulantı geçmeyen Arzu'yu hastaneye gitmeye ikna etmiş ve kan testi sonuçlarını aldıklarında üçü de sevinç çığlıkları atmışlardı. Arzu sonunda hayaline kavuşmuştu.

"Şimdi ikimiz birlikte öğrendik ya bu bebeğin isim annesi biz olacağız. Değil mi Arzu?" Kızlar arkaya döndüklerinde Arzu'nun elimdeki kağıt parçasına bakıp ağladığını gördüler. Onun iki yanına oturdular. Bunu o kadar çok istemiş ve dilemişti ki yaşadığı hayal kırıklıkları sonrasında hayallerinin gerçek olduğuna inanamıyordu.

"Şimdi ben cidden hamile miyim?" dedikten sonra Gülşen'in omzunda ağlamaya devam etti.

"Valla kan testine göre hamilesin aşkım ama istersen bir tahkim kuruluna gönderilsin sonuçlar." Arzu gülümseyerek kızlara baktı. İnsanın hayatında seçemeyeceği şeyler vardı. Ailesi, doğduğu yer ya da toplum gibi ama arkadaşlarını ve yaşayacağı hayatı seçebiliyordu. Bu iki kız onun seçtiği ailesi, kız kardeşleriydi.

"Çocuğuma öyle abidik gubidik isimler koymayacaksanız isim annesi olabilirsiniz başımın tatlı belaları." dedi. Birbirlerine her konuda her an destek olan üç kadın aralarına katılacak ilk miniğin sevinciyle kenetlendiler. Onlar kaderin bir araya getirdiği aynı ruhun farklı boyutlarını taşıyan ruh kardeşleriydi.

Otele döndüklerinde Arzu canının plaja ya da havuz başına hiç gitmek istemediğini söylemişti. Odasında dinlenmek istediği için kızlar onu yalnız bıraktılar ve plaja gitmek için yola çıktılar.

Berrak güneşlenmek için şezlonga uzandığında yan tarafından gelen kişiyi gördü. Batuhan kendilerinin olduğu noktaya karın kaslarını sergileyerek gelirken Gülşen'in onu görüp görmediğini kontrol etmek için voleybol oynanan filenin oraya baktı. Gülşen henüz Batuhan'ın gelişini görmemişti. Berrak Batuhan için üzülmeden edemedi.

Gülşen kendisine gelen plaj voleybolu teklifini reddedememişti. Yan tarafındaki kızın
"Oha adama bak taş resmen." Demesiyle kafasını kaldırdığı an karşısında kendisine doğru gelen Batuhan'ı gördü. Onun burada ne işi vardı?

"Taşların altında kal emi Batu." diye söylendi. Yan taraftaki kız ağzının sularını silmeye bile uğraşmıyordu.

"Ağzının sularını sil istersen de oyuna başlayalım." dediğinde Batuhan'ın kendisine seslendiğini duydu ancak duymazdan geldi. Topu eline aldığında Batuhan böyle olmayacağını anlamış karşı takıma gidip kendini oyuna dahil etmişti. Yorulmuş ve çıkmak isteyen çocuklardan biri yerini ona vermişti.

Yandaki kız Gülşen'in varlığını takmadan karşıdaki arkadaşına seslendi.

"Taha yer değiştirelim mi?" Gülşen kıza ateş saçan bakışlarını çevirdi. Ama bu işine gelirdi. Şimdi hem Batu'ya hem de sabahtan beri sinirlerini zıplatan yandaki kıza gününü gösterebilirdi.

Aşk İkilemi -Aşk Serisi 1-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin